Πέμπτη , 13 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

“ΒΟΜΒΑ” από τον πατέρα του αγοριού που πνίγηκε από σταφύλι: «Δεν ειδοποίησαν πως πρόκειται για επείγον περιστατικό»

Σε μια νέα καταγγελία προέβη σήμερα ο πατέρας του τρίχρονου αγοριού από την Τήνο που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι, υποστηρίζοντας πως εάν υπήρχε άμεση επέμβαση της παιδιάτρου, ίσως το παιδί του να ζούσε σήμερα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου ανήλικου μίλησε στο Live News, απαντώντας, ουσιαστικά στα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως από την πρώτη στιγμή οι γιατροί «έπεσαν πάνω» στο παιδί, ωστόσο αυτό έφτασε στο ίδρυμα δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, και πως κανείς δεν ειδοποίησε την παιδίατρο πως πρόκειται για επείγον περιστατικό.

«Δεν είμαι καθόλου καλά, αλλά δεν μπορώ να ακούω ό,τι να ‘ναι. Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας λέει ότι το παιδί μου έφτασε στο κέντρο στις 9:02. Εγώ έχω βίντεο από κάμερες του μαγαζιού μου που το παιδί μου είναι ζωντανό στις 9:01. Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος, αλλά κανείς δεν ενημέρωσε ότι ήταν επείγον! Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου. Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη, αντί να βγάζουν ανακοινώσεις. Δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου…», είπε στο Live News, ο χαροκαμένος πατέρας.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος κατήγγειλε χθες πως ίσως το παιδί του να ζούσε, εάν το Κέντρο Υγείας της Τήνου δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο, όπως κάθε καλοκαίρι.

 

newsbreak.gr

Shares