Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

“ΒΟΜΒΑ” από Σόρος: Θα “εξαφανίσω” το 2020 τον Τράμπ…

Ευθεία “απειλή” κατά του πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Τζορτζ Σόρος…

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία πραγματοποιήθηκαν εν έτει 2018 από το Νταβός της Ελβετίας, όταν ο  ο Τζορτζ Σόρος μιλώντας στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ πραγματοποίησε ευθείες βολές κατά του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών,ωστόσο μερικούς μήνες πριν το πέρας του 2020 δεν έχουν μετουσιωθεί ακόμα σε πράξη.

Ο Τζ. Σόρος δεν έχει κρύψει ποτέ την αρνητική ομολογουμένως γνώμη που τρέφει για τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως επίσης και την πλήρη εναντίωση με τις πολιτικές του.Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας προχώρησε μάλιστα σε σύγκριση του Ντ. Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν,αναφέροντας χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να δημιουργήσει ένα “κράτος-μαφία που καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα” κάτι όμως που δεν μπορεί καθώς “το σύνταγμα και οι θεσμοί των ΗΠΑ αλλά και η ζωντανή κοινωνία δεν θα το επιτρέψουν”.

Ο Τζόρτζ Σόρος μεταξύ άλλων δήλωσε επίσης πως τόσο ο ίδιος μέσω της προσωπικής του περιουσίας, όσο και το ίδρυμα του μέσω των δράσεων του, χρησιμοποιούνται για να “προστατεύσει τα δημοκρατικά επιτεύγματα του παρελθόντος” ενώ τόνισε πως θα κινητοποιήσει τις δικές του πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να προσπαθήσει να νικήσει τον Τραμπ “Θεωρώ ξεκάθαρα την κυβέρνηση Τραμπ ως επικίνδυνη για τον κόσμο. Πρόκειται για ένα προσωρινό φαινόμενο που θα έχει εξαφανιστεί έως το 2020, ίσως και νωρίτερα“.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στη συνέχεια του λόγου του και στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζοντας τον καταστροφικό χαρακτήρα που τα τελευταία έχουν και επηρεάζουν σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό στις ζωές των ανθρώπων.

Καταλήγοντας,ο Τζ. Σόρος αναφέρθηκε και στις ανησυχίες του για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέγοντας πως βρίσκεται σε μια “επαναστατική περίοδο”, με την Ρωσία να έχει αναδυθεί σαν υπερδύναμη και την Ευρώπη να βρίσκεται σε σύγχυση.

Δείτε τι είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ο Τζ.Σόρος το 2018:

https://twitter.com/crypto_trader88/status/1266655161289773056

με πληροφορίες από emea.gr

Shares