Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

ΒΟΜΒΑ από Αμερικανίδα ακτιβίστρια: Ουκρανοί αξιωματούχοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελβετία με τα χρήματα των Αμερικανών

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαθέσει 50 δισ δολάρια στο Κίεβο, αλλά Ουκρανοί αξιωματούχοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελβετία με τα χρήματα των Αμερικανών , δήλωσε η τηλεοπτική παρουσιάστρια Candice Owens στο Fox News

Τα άνω κάτω φέρνουν τα όσα ξεστόμισε η Κάντις Όουενς, διάσημη ακτιβίστρια, πολιτική σχολιαστής και τηλεοπτική παρουσιάστρια προσκείμενη στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων.

Καλεσμένη στην ενημερωτική εκπομπή, “Fox News”, ξεκίνησε υπενθυμίζοντας στον δημοσιογράφο ότι όσοι απλά είχαν απορίες και ερωτήσεις για την Ουκρανία, που “ξύνιζε” το επίσημο αφήγημα, τότε θα αποκαλούταν “Ρωσικό πιόνι”.

Συνεχίζοντας, η Κάντις έφερε στο προσκήνιο τις ύποπτες κινήσεις της Αμερικανικής ηγεσίας, μετά την απόσυρση των Αμερικάνικων στρατευμάτων στα τέλη Αυγούστου, δηλαδή την “επόμενη μέρα”, όπως είπε μεταφορικά, τον Σεπτέμβρη του 2021 οι ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι εστιάζει στις προσπάθειες της ΕΕ για την ομαλή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι από τότε που άρχισε ο πόλεμος, ο πρόεδρος Ζελένσκι μαζί με άλλους αξιωματούχους, εκμεταλλεύτηκαν τις δωρεές και βοήθειες των Αμερικανών με αυτές να καταλήγουν σε αγορά ακινήτων στην Ελβετία, καταγγέλλοντας συνάμα για ξέπλυμα χρήματος.

Η αφορμή της καταγγελίας παρουσιάστηκε με την μορφή της συγκυρίας, όταν η ακτιβίστρια ενημερώθηκε, κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην Ευρώπη, ότι Ελβετοί πολίτες αναφέρουν ότι έρχονται Ουκρανοί στην χώρα τους και αγοράζουν εγκαταλειμμένες Ρωσικές περιουσίες.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares