Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο με φόλα και οι κάμερες τον “κάρφωσαν”

Οργή για το αρρωστημένο σχέδιο εξόντωσης ενός αδέσποτου σκύλου με φόλα. Ο δράστης πήγε με αυτοκίνητο στο σημείο και έριξε το δηλητήριο που είχε μέσα σε μια χαρτοπετσέτα…

Ο 56χρονος συνελήφθη στον Αλμυρό του Βόλου, το πρωί της Παρασευής 16 Σεπτεμβρίου. Οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, κινήθηκε μέσα σε οικισμό στον Αλμυρό και κάποια στιγμή σταμάτησε. Φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, έριξε φόλα που είχε μέσα σε χαρτοπετσέτα.

Αδέσποτος σκύλος την έφαγε και 20 λεπτά αργότερα πέθανε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση. Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, o 56χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού

 

newsit.gr

Shares