Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

Βόλος: Κλέφτης τρέλανε το δικαστήριο – «Μου έδωσαν υπνοστεντόν και…»

Μια απίστευτη δικαιολογία χρησιμοποίησε ένας διαρρήκτης στο Βόλο όταν βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου


«Έγινα κλεπτομανής γιατί μου έδωσαν υπνοστεντόν». Αυτή την εξήγηση φέρεται να δήλωσε στο δικαστήριο ένας 25χρονος στο Βόλο που έκλεβε στο πέρασμά του κινητά, κάρτες καθώς και τσάντες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, χθες, Παρασκευή (27/1), οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μια κλοπή κάρτας με την οποία έκανε αγορές.

Τρέλανε το δικαστήριο
Συγκεκριμένα, αφού κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του γιατί δύο φίλοι του, ένας από την Αλβανία και ένας από το Πακιστάν, του έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει– πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

«Δηλαδή σας νάρκωσαν;» ρώτησε η δικαστής όταν άκουσε την δικαιολογία περί κατανάλωσης πέντε χαπιών. «Όχι, μόνο θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε… προκαλούν κλεπτομανία. Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές» είπε.

Μπορεί τα πέντε υπνοστεντόν να τον «θόλωσαν» απλά και να μην θυμόταν τις κλοπές, αλλά από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες, ζήτησε συγγνώμη και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ.

Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares