Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023

Βόλος: Η πόρτα ασφαλείας δεν προστάτεψε τους ιδιοκτήτες σπιτιού

Νέα διάρρηξη με τους δράστες να καταφέρνουν να φύγουν με κοσμήματα αξίας και παλιά οικογενειακά κειμήλια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους, στον Βόλο…

Η διάρρηξη σε μονοκατοικία του Βόλου, ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Οι 4 δράστες έφτασαν με το αυτοκίνητό τους, παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας και έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό. Κάποια στιγμή έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα, αλλά δεν τα έχασαν. Διατήρησαν την ψυχραιμία τους και πήραν το δρόμο της εξόδου. Απομακρύνθηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Τους θρασύτατους διαρρήκτες που “μπούκαραν” νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, σε σπίτι στη Νέα Ιωνία του Βόλου και άρπαξαν κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια μεγάλης αξίας, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στη Μαγνησία.

Η κλοπή έγινε περίπου στις 21:00 το βράδυ. Οι 4 δράστες, αφού διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν ήταν κανείς, πάρκαραν Ι.Χ. αυτοκίνητο πράσινου σκούρου χρώματος έξω από το σπίτι. Οι δυο από αυτούς έμειναν στο αυτοκίνητο και οι άλλοι δυο με ευκολία παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας.

Μπήκαν μέσα και έκλεψαν από υπνοδωμάτιο του σπιτιού ό,τι υπήρχε σε κοσμήματα και παλιά οικογενειακά κειμήλια. Κατά την έξοδό τους από το σπίτι φέρεται να έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα που τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε περίεργες κινήσεις στη μονοκατοικία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η σήμανση της Ασφάλειας έλαβε αποτυπώματα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έδρασαν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares