Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Βόλος: Έγινε πεδίο μάχης η θαλαμηγός Σαουδάραβα στο λιμάνι

Στην υπερπολυτελή θαλαμηγό Al Diriyah του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ της Σαουδικής Αραβίας, ξέσπασε ο καυγάς μεταξύ δύο μελών του πληρώματος και ο ένας κατέληξε στο Νοσοκομείο του Βόλου, τον Φεβρουάριο του 2019.

Ένα έξάρτημα της μηχανής που ανέλαβε να αποκαταστήσει ένας 53χρονος ήταν η αιτία να ξεσπάσει ο καυγάς, στην θαλαμηγό, που έμεινε “εγκλωβισμένη” περισσότερο από ένα χρόνο στο λιμάνι του Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το θύμα, ο 69χρονος σήμερα προϊστάμενος ζήτησε εξηγήσεις από τον υφιστάμενό του για τον λόγο που το εξάρτημα δεν δούλευε , παρότι είχε κληθεί εξωτερικό συνεργείο. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο 53χρονος που καταδικάστηκε χθες ερήμην φέρεται να επιτέθηκε στον 69χρονο και να τον έσπρωξε , με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο κοντρόλ της μηχανής. Όπως είχε πει στην απολογία του ο δράστης, φοβήθηκε μήπως ο συνάδελφός του μεταφέρει τα παράπονα εις βάρος του στον Ύπαρχο.

Από την πτώση του θύματος προκλήθηκε θλαστικό τραύμα στο κρανίο και αποκόλληση του αμφιβληστροειδή. Η ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ήταν κάθειρξη 14 μηνών με αναστολή.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares