Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βόλος: Άφησε αιμόφυρτη στο δρόμο την γυναίκα του

Τον νταή νεαρό κατάφεραν να ακινητοποιήσουν κάτοικοι της περιοχής.

Ένα απίστευτο όσο και αποτρόπαιο καθώς και έντονα βίαιο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ και διήρκησε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα στη Ν. Ιωνία, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, νεαρός άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο , αφού χτυπούσε επί ώρα την γυναίκα του και έσπευσε να εξαφανιστεί, όταν αντιλήφθηκε ότι αντέδρασαν κάτοικοι και περαστικοί.

Οι ίδιοι άνθρωποι μάλιστα, τον πήραν στο … κυνήγι, μέχρι που κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβει λίγο πριν τις δύο περίπου τα ξημερώματα.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, έξω από σπίτι όπου φέρεται να διαμένει νεαρό ζευγάρι κοντά στο πάρκο Βαλαχή στη Ν. Ιωνία.

Έντρομη μια κοπέλα που περνούσε από το σημείο, αντιλήφθηκε ότι ένας νεαρός, είχε χτυπήσει και εξακολουθούσε να χτυπά μια νεαρή γυναίκα, σε σημείο που να την αφήνει αιμόφυρτη στο δρόμο, όταν αντιλήφθηκε ότι περαστικοί έβλεπαν τι συνέβαινε.

Η νεαρή μάρτυρας έσπευσε να ειδοποιήσει αρχές αλλά με τις φωνές της και τους κατοίκους της περιοχής, όπως και άλλους περαστικούς που όλοι μαζί πλέον έτρεχαν να προλάβουν τον νεαρό πριν εξαφανιστεί. Κάτι που το κατάφεραν αρκετά οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω, όταν και τον ακινητοποίησαν.

Ειδοποίησαν την αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήγε στο σημείο και τον συνέλαβε. Μέχρι τώρα ωστόσο, δεν έχουν γίνουν γνωστές ωστόσο , επίσημα, κάποιες λεπτομέρειες.

Πηγή: newsbomb.gr

Shares