Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023

Βόλος: 48χρονος ξυλοκοπούσε την πεθερά του – Απείλησε με μαχαίρι να την σκοτώσει

Φυλάκιση με αναστολή για τον κατηγορούμενο – Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε σε 48χρονο άνδρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καθώς τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού απείλησε με μαχαίρι να σκοτώσει την πεθερά του.

Πρόκειται για αλλοδαπό, αλβανικής  καταγωγής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία τόσο σε βάρος της συζύγου όσο και των πεθερικών του. Ο κατηγορούμενος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία, ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, στη διάρκεια μεταγωγής του για δίκη στα Δικαστήρια του Βόλου είχε απειλήσει μια εισαγγελέα.

Ο  48χρονος κατηγορείται ότι στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, ενώ δύο ημέρες αργότερα της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία. Στη συνέχεια, στις 22 Ιουνίου 2021, απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του, προκαλώντας της τρόμο για το τι ενδεχομένως θα ακολουθούσε.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελε να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία με την παθούσα πεθερά του.

newsbreak

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares