Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βοηθάμε την Πατρίδα! Δωρεά Ξανθιωτών αποστράτων για τη οχύρωση του Έβρου…..

Συνεχίζονται με δωρεές οι εργασίες στον φράχτη

Με δωρεές από Ξανθιώτες απόστρατους αξιωματικούς συνεχίζονται οι εργασίες επέκτασης του φράχτη στον Έβρο

Το παράρτημα Ξάνθης Απόστρατων Αξιωματικών Ελλάδας (ΕΑΑΣ), ευχαρίστησε τους φορείς και οργανώσεις για την στήριξη τους στην καμπάνια βοήθειας ¨Βοηθάμε την πατρίδα¨ που άρχισε με σκοπό την στήριξη των εργασιών που γίνονται στον φράχτη στην συνοριακή περιοχή του Έβρου. Αναφέρεται πως βοήθεια στην καμπάνια διασφαλίστηκε τόσο από Έλληνες που ζούνε μέσα στο εσωτερικό, όσο και από άλλους της διασποράς που ζουν εκτός της χώρας.

Xάρη στα υλικά που αγοράστηκαν με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε, συνεχίζονται αδιάκοπα οι εργασίες του 4ου ΣΣ για την επέκταση του φράχτη κατά μήκος των συνόρων. Στόχος είναι όλη η συνοριακή περιοχή να καταστεί αδιαπέραστη.

http://birlikgazetesi.org/toplanan-yardimlarla-cit-calismalari-devam-ediyor/

6/5/2020

Με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα, αξίζει να συγχαρούμε την ΕΑΑΣ Ξάνθης για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, που αποδεικνύει πως υπάρχουν σύλλογοι που δεν είναι μόνο για βασιλόπιτες και ντιριντάχτα σε χορούς…

Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται η Μπιρλίκ, είναι το εξής :

Ευχαριστήριο 2ο στην Ανταπόκριση της Τελικής Έκκλησης για Οικονομική Βοήθεια Υλικά Ενίσχυσης του Φράκτη στις Καστανιές και στον Έβρο -Β’ΦΑΣΗ)

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό (Τορόντο Καναδά), που ανταποκρίθηκαν στην 2η έκκλησή μας (της 26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. λογαριασμούς, για την προμήθεια αναγκαίων προστατευτικών δομικών και άλλων στοιχείων για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ , αλλά και κατά μήκος του Έβρου- Β ́ΦΑΣΗ .

Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής – βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ παταγωδώς !!!!!

 

tourkikanea.gr

Shares