Δευτέρα , 30 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Κρίση βήχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης – Οι απαντήσεις για την υγεία του [vid]

Βλαντιμίρ Πούτιν: Κρίση βήχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης - Οι απαντήσεις για την υγεία του [vid]

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ανησυχία προκάλεσε η κρίση βήχα του Ρώσου προέδρου κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Έντονη ανησυχία προκλήθηκε για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, έπαθε κρίση βήχα, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τα όσα έλεγε.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Κρίση βήχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης - Οι απαντήσεις για την υγεία του [vid]

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών ΜΜΕ, το βίντεο μονταρίστηκε με σκοπό να μην φαίνεται η οξύτητα του περιστατικού του Ρώσου προέδρου. Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, προέβη σε ερώτηση για την υγεία του Ρώσου προέδρου, με το Κρεμλίνο να απαντά πως πρόκειται για κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Το πρακτορείο ανέφερε μετέπειτα πως ”ο πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε την τηλεδιάσκεψη σχεδόν χωρίς καμία διακοπή”.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως, 130 βουλευτές έχουν νοσήσει αυτό το διάστημα από τον κορονοϊό ή νοσούν αυτή τη στιγμή, ενώ άλλοι 28 βρίσκονται σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) Βιτσισλάβ Βολόντιν την Τρίτη.

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε κατά τη διάρκεια της 12ης συνόδου κορυφής των χωρών μελών της BRICS, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου για τον covid-10 Sputnik – V, μπορεί να ξεκινήσει στην Κίνα και την Ινδία. Ταυτόχρονα, η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να συνεργασθεί με χώρες – μέλη της ομάδας BRICS αποβλέποντας στην παραγωγή του εμβολίου και τον εμβολιασμό.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Κρίση βήχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης - Οι απαντήσεις για την υγεία του [vid]

Ρεκόρ κρουσμάτων για τη Ρωσία

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη Ρωσία ξέπερασε τα δύο εκατομμύρια, μετά την καταγραφή των 23.610 νέων μολύνσεων το προηγούμενο 24ωρο καθώς και 463 θάνατοι από covid-19, και τα δύο ημερήσια ρεκόρ.

Με 2.015.608 κρούσματα η Ρωσία βρίσκεται στην πέμπτη θέση σε αριθμό μολύνσεων, πίσω από τις ΗΠΑ, την Ινδία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία, ενώ οι νεκροί, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, αγγίζουν τους 34.850.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares