Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Βισκαδουράκης: Αν είναι η τηλεόραση σαχλαμάρα, σαχλαμάρα είναι και η κοινωνία μας

“Σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι ρε παιδιά” δηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για την πολιτική ορθότητα και τον αντικατοπτρισμό της κοινωνίας στην τηλεόραση μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου το πρωινό της Πέμπτης.

“Φοβάμαι στην πολιτική μη γίνει καμιά στραβή και το πω και, όπως είναι τώρα αυτά τα metoo και η τηλεόραση, όταν λες κάτι παρεξηγείται. Αρχίζουμε δηλαδή και φοβόμαστε” εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος μας ηθοποιός.

“Με ενοχλεί που παίζουν με τις λέξεις. Το ουσιαστικό ποιο είναι; Βλέπουμε ότι κατρακυλάμε προς τον βόθρο, προς την μαυρίλα.

Είδα πρόσφατα την καταστροφή στο χωριό της γυναίκας μου, δύο η ώρα τη νύχτα που κοιμόμασταν με την γυναίκα μου και σπάνε τα φράγματα, ανέβαινε το νερό και σε έξι μέρες δεν υπήρχε το σπίτι.

Λέω τώρα εγώ “περνάω δύσκολα στη δουλειά μου, αγωνίζομαι και ιδρώνω” ενώ η γυναίκα μου, που έχει γίνει για πρώτη φορά μαμά στα 33 της, δεν έχει πια πατρικό σπίτι”.

 

“Αν είναι σήμερα σαχλαμάρα η τηλεόραση, είναι σαχλαμάρα η κοινωνία μας. Σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι ρε παιδιά! Δηλαδή τι να πω ότι ο Θανάσης είναι καλύτερος; Όχι” τόνισε ακόμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

newsit.gr

Shares