Τρίτη , 25 Ιανουαρίου 2022

Βινύλιο: Η πρώτη εκπομπή για το νέο έτος

Η εκπομπή επέστρεψε, πιο ανανεωμένη από ποτέ και με ένα απολαυστικό αφιέρωμα, που στόχο είχε να μας “ταξιδέψει” πίσω στον χρόνο και να μας χαρίσει ξεκαρδιστικά σχόλια.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με διαφορετική θεματική κάθε εβδομάδα, αλλά και με εκπλήξεις, που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Το ΒΙΝΥΛΙΟ επέστρεψε και την Παρασκευή 14-1 παρακολουθήσαμε την πρώτη εκπομπή για το νέο έτος. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το εκτενές αφιέρωμά τους στη δεκαετία του 1990. Οι ίδιοι ενημέρωσαν από την αρχή τους τηλεθεατές ότι θα παρακολουθήσουν ένα top 10 από αγαπημένες σειρές, σαπουνόπερες, ενημερωτικές εκπομπές, παιδικά προγράμματα, αλλά και διαφημίσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την έναρξη της εκπομπής παραπάνω

Ο Αντώνης Κανάκης φυσικά μας έκρυβε και μια έκπληξη, καθώς ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα παρακολουθήσουμε και ορισμένα αποσπάσματα από την σατυρική εκπομπή που παρουσίαζαν παλαιότερα “Α.Μ.Α.Ν Τα Καθάρματα”, όπου οι ίδιοι σατύριζαν διάφορα από τα δρώμενα της εποχής. Χαρακτηριστικό απόσπασμα είδαμε για την δραματική σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”, όπου είχε προβληθεί πριν από 25 χρόνια και είχε μεταφέρει την σειρά στην οθόνη, με μια εκδοχή μιούζικαλ. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης είπε πως για το συγκεκριμένο βίντεο, απορεί ακόμα πως και είχαν λάβει καταγγελίες από το συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares