Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ: Tούρκος πολίτης παρακαλά να μπει φυλακή όπου θα έχει 1 πιάτο φαϊ καθώς η φτώχεια τον έχει γονατίσει….

ΒΙΝΤΕΟ: Tούρκος πολίτης παρακαλά να μπει φυλακή όπου θα έχει 1 πιάτο φαϊ καθώς η φτώχεια τον έχει γονατίσει....

Η πανδημία έχει επιφέρει ισχυρό πλήγμα στην τουρκική οικονομία και ιδίως στα φτωχά νοικοκυριά που αποτελούν την εκλογική βάση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν

Αν και τα περιοριστικά μέτρα άρθηκαν τον Ιούνιο, περίπου 4 εκατ. Τούρκοι συνεχίζουν να βασίζονται στα κρατικά επιδόματα για να τα βγάλουν πέρα, ενώ ακόμα περισσότεροι αδήλωτοι εργαζόμενοι δεν έλαβαν οικονομική στήριξη.

Η κυβέρνηση αναμένεται να άρει τον Νοέμβριο την προσωρινή απαγόρευση στις απολύσεις, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι επικρατεί πρωτοφανής ανασφάλεια μεταξύ των εργαζομένων. Όπως τονίζει το Reuters, αυτοί που έχουν δεχθεί ισχυρότερο πλήγμα είναι οι ίδιοι Τούρκοι που επωφελήθηκαν από τη μείωση της οικονομικής ανισότητας που επιτεύχθηκε στα χρόνια που κυβερνάει ο Ερντογάν.

Μελέτη Τούρκων οικονομολόγων προβλέπει ότι ο αριθμός των Τούρκων που ζουν σε κατάσταση φτώχειας μπορεί να διπλασιαστεί τη φετινή χρονιά σε σχεδόν 20 εκατομμύρια. «Αυτό θα εξάλειφε τις επιτυχίες του ισλαμιστικού κόμματος AKP του Ερντογάν και θα δοκίμαζε την πιστή εκλογική του βάση στις επόμενες γενικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2023»

https://twitter.com/apokalyptikodel/status/1319599986473078784

To δε μπουκοτάζ στα τουρκικά προιόντα απλά δυσχαιρένει την κατάσταση.

Στο βίντεο εμφανίζεται Τούρκος πολίτης να παρακαλά να μπει φυλακή όπου θα έχει 1 πιάτο φαϊ καθώς η φτώχεια τον έχει γονατίσει.

Τούρκος πολίτης παρακαλά να μπει φυλακή όπου θα έχει 1 πιάτο φαϊ

Τούρκος πολίτης παρακαλά να μπει φυλακή όπου θα έχει 1 πιάτο φαϊ καθώς η φτώχεια τον έχει γονατίσει. "Ο #Ερντογάν κ ο γαμπρός του", λέει περιπαικτικά, "μας διαβεβαιώνουν ότι το μποϋκοτάζ δεν επηρεάζει #Τουρκια οικονομία. @ellinikilisi #Πρωτα_η_Ελλαδα #ΕΛΛΑΔΑ #ελληνοτουρκικαcitizen is crying out of poverty and begging to go to prison so he can eats, and mocks Erdogan and his son-in-law after they claim that the economy is good and will not be affected by the boycott#boycott_turkey_product

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 23. Oktober 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares