Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το νερό

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους γρηγορότερα από τη μαζική πείνα και την καταστροφή των καλλιεργειών, σκεφτείτε τα σενάρια εφαρμογής ενός πλέγματος μέσων. 

Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της εγχώριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο». Όταν το ηλεκτρικό δίκτυο τεθεί εκτός λειτουργίας, το χρηματοπιστωτικό σύστημα παύει να λειτουργεί. Ακολουθεί χάος. Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους. Οι αστυνομικοί δραπετεύουν. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Αμερικής. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την εφαρμογή ενός τέτοιου σεναρίου, έως και το 90% του πληθυσμού θα έχει πεθάνει από βία, πείνα, έκθεση ή ασθένεια.

Σκεφτείτε τί σημαίνει:

 

•ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργούν.

 

• ότι για τη διατροφή μας, θα χρειαζόμαστε αποθηκευμένο φαγητό.

 

•ότι τα δημόσια συστήματα ύδρευσης δεν θα λειτουργούν, και δεν θα υπάρχει πόσιμο νερό στις βρύσες. Εάν δεν θέλουμε να πεθάνουμε από αφυδάτωση, θα χρειαστούμε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με ασφάλεια και συχνά. Θα χρειαστούμε επίσης πολλά δοχεία για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού, γιατί θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι νομίζουμε (10 γαλόνια κατ’ άτομο ανά ημέρα ως απόλυτο ελάχιστο.)

 

ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας δεν θα λειτουργούν. Ότι για την φόρτιση μιας ηλεκτρονικής συσκευής, θα χρειάζονται ηλιακοί συλλέκτες και μια ηλιακή γεννήτρια, και για τις επικοινωνίες, θα χρειάζεται ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας. Και διαθέτουν πολλά περισσότερα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους, και αν δεν πετύχουν το ποσοστό θανάτων που επιθυμούν, απλώς θα προκαλέσουν το χάος μέχρι να πεθάνει ο «επαρκής» γι’ αυτούς αριθμός δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βοοειδή. Όσοι δεν θέλουν να το δουν, θα είναι από τους πρώτους που θα εξοντωθούν από αυτό. Αλλά όσοι προετοιμάζονται έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τα βγάλουν πέρα ​​από τη γενοκτονία και να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού από την άλλη πλευρά.

 

Στο πλαίσιο αυτό το βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που μας καλεί να πλένουμε λιγότερο τα ρούχα μας , είναι ενδεικτικό του τι έρχεται

 

https://twitter.com/sophiadahl1/status/1562238241453084672

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares