Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Βίντεο – ΣΟΚ: “Παρέλαση” ΚΕΕΡΦΑ & αλλοδαπών στο Σύνταγμα παρά τις απαγορεύσεις – Χθες είχαμε συλλήψεις Ελλήνων πολιτών…

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες από το Σύνταγμα…

Μόλις χθές η Κυβέρνηση απαγόρευσε τις παρελάσεις (άτυπες και μη) λόγο κορονοϊού, εδώ και λίγα ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΚΕΕΡΦΑ και παράνομων μεταναστών στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ιρακινοί μαζί με το ΚΕΕΡΦΑ διαδηλώνουν για τις απορριπτικές αποφάσεις στις αιτήσεις ασύλου τους.

Ωστόσο, εδώ προκύπτουν δύο ζητήματα.

Είτε οι Αρχές του τόπου μας “αιφνιδιάστηκαν” από την συγκέντρωση, κάτι που είναι επίσης ανησυχητικό, είτε το δικαίωμα των μαζικών συγκεντρώσεων είναι προνόμιο μόνο των παράνομων μεταναστών (όπως και το δικαίωμα άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων) μιας και σε αυτούς μάλλον δεν κολλάει ο κορωνοϊός!

Όλα αυτά ενώ χθες είχαμε συλλήψεις Ελλήνων πολιτών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!

Θυμίζουμε πως:

Συνολικά επτά συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ μετά την ένταση που σημειώθηκε το πρωί της 28ης στο Σύνταγμα όταν μια ομάδα περίπου 70 ατόμων επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Μάλιστα, εις βάρος των επτά συλληφθέντων συμπολιτών μας, σχηματίζεται δικογραφία για διάδοση ασθενειών.

Καθόλου περίεργο για την Ελληνική κυβέρνηση!

Τα άτομα που επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι αυτοαποκαλούνται «Μέλη Εθνοσυνέλευσης», ωστόσο δεν είχαν πάρει την σχετική άδεια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο, να μπουν κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας και να τους εμποδίσουν την πρόσβαση στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Πολλοί από αυτούς μάλιστα δεν φορούσαν μάσκες και μάλλον γι αυτό κινητοποιήθηκε η αστυνομία άμεσα!

Μάσκες βέβαια δεν φοράνε ούτε οι μετανάστες σήμερα στο Σύνταγμα! Που είναι η ΕΛ.ΑΣ;

Ανακοίνωση Τύπου: Μήνυση για παράβαση καθήκοντος καταθέτει η Ελληνική Λύση αναφορικά με την σημερινή συγκέντρωση μεταναστών στο Σύνταγμα

28η Οκτωβρίου: Απαγορεύουν παρελάσεις ,προχωρούν σε συλλήψεις Ελλήνων την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ….

28η Οκτωβρίου 2020: Μόνο η Ελληνική Λύση κατέθεσε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

με πληροφορίες από pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares