Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο Σβαρτζενέγκερ δέχτηκε πισώπλατη ΚΛΩΤΣΙΑ…

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ουσιαστικά ούτε που… κατάλαβε την κλωτσιά με την οποία ένας άνδρας προσπάθησε να τον πετάξει κάτω.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός αποδεικνύει πόσο «σκληρό καρύδι» είναι. Το κλιπ δείχνει την επίθεση από μακριά. Ο Σβαρτζενέγκερ εμφανίζεται αρχικά να υπογράφει αυτόγραφα και να ποζάρει για σέλφι με τους φαν του. Ένας άνδρας μπαίνει τρέχοντας στο πλάνο και ρίχνει μια κλωτσιά στην πλάτη του 71χρονου. Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια στέκεται ακόμη όρθιος, κοιτάζοντάς τον έκπληκτος. Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας προσγειώθηκε με τα πόδια στην πλάτη του, ο «Άρνι» απλά παραπάτησε μερικά βήματα.

Μετά την επίθεση ο Σβαρτζενέγκερ έγραψε σε δική του ανάρτηση: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Νόμιζα ότι με σκούντησε κάποιος από το πλήθος, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κλωτσιά αργότερα, όταν είδα κι εγώ το βίντεο όπως όλοι εσείς. Απλά χαίρομαι που αυτός ο βλάκας δεν διέκοψε το Snapchat μου».

Ο «Terminator» δήλωσε ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά του άνδρα που του επιτέθηκε, και ο οποίος έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες με σελέμπριτις στο παρελθόν.

real.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares