Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Ο Μπάιντεν παραδέχεται νοθεία ψήφων στις φετινές εκλογές των ΗΠΑ

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν παραδέχεται την απάτη με τους ψήφους στις φετινές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Αμερικής 

Το παρακάτω βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Μπάιντεν να λέει ότι  δημιούργησε “την μεγαλύτερη οργάνωση απάτης ψηφοφόρων στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής” σε ένα πρόσφατο βίντεο.

Εκλογές ΗΠΑ: Χάος με τις 6.000 ψήφους Αμερικανών – AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ..

Η Πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής Ρόνα ΜακΝτάνιελ και η Πρόεδρος του GOP του Μίτσιγκαν Λόρα Κοξ πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, περιγράφοντας τις φερόμενες παρατυπίες και μια δυσλειτουργία λογισμικού που προφανώς προκάλεσε 6.000 ψήφους για τους Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους να υπολογίζονται ανακριβώς ως ψήφοι για τους Δημοκρατικούς.

Σύμφωνα με τον Cox, το σφάλμα εντοπίστηκε και διορθώθηκε μετά τη μέτρηση της ψήφου του νομού. Το λογισμικό, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε στην ίδια χωρητικότητα σε 47 άλλες κομητείες σε ολόκληρη την πολιτεία, είπε, προειδοποιώντας για πιθανές παρόμοιες δυσκολίες αλλού.

Επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια
Στη Τζόρτζια πάντως, αναμένεται επανακαταμέτρηση των ψήφων λόγω της πολύς μικρής διαφοράς μεταξύ των δύο υποψηφίων.

«Θα γίνει επανακαταμέτρηση στη Τζόρτζια» δήλωσε ο υπεύθυνος για τις εκλογές στη συγκεκριμένη πολιτεία και υποσχέθηκε διαφάνεια στη διαδικασία. Η επανακαταμέτρηση ήταν αναμενόμενη λόγω της πολύς μικρής διαφοράς, σημειώνει ο Guardian.

Αυτή τη στιγμή, ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά μόλις 1.579 ψήφους στην Τζόρτζια, με καταμετρημένο το 99% των ψήφων. Οι δύο υποψήφιοι συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό στην πολιτεία, 49,4%, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Edison Research.

Για νοθεία επιμένει να μιλά ο Τραμπ
Στην αντίπερα όχθη και πιστός στη γραμμή που ακολούθησε από την πρώτη στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να υιοθετεί αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με την ακεραιότητα του αριθμού των ψήφων στη Φιλαδέλφεια.

«Η Φιλαδέλφεια έχει μια σάπια ιστορία σχετικά με την ακεραιότητα των εκλογών» δήλωσε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter, χωρίς για ακόμη μια φορά να παραθέτει κάποια απόδειξη.

Σε αντίστοιχη κίνηση προέβη και για την Τζόρτζια, όπου διερωτάται «πού πήγαν οι χαμένοι ψήφοι στρατιωτικών».

 

Shares