Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει “γη & ύδωρ” και οι λαθρομετανάστες το γιορτάζουν δεόντως με χορούς και πανηγύρια-“Μέκκα” των λαθρομεταναστών η Ελλάδα….

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει "γη & ύδωρ" και οι λαθρομετανάστες το γιορτάζουν δεόντως με χορούς και πανηγύρια-"Μέκκα" των λαθρομεταναστών η Ελλάδα....

“Ευπαθή ανήλικα προσφυγόπουλα”…

“Ευπαθή ανήλικα προσφυγόπουλα” χαρακτηρίζονται μέχρι και σήμερα από τους γνωστούς σε όλους, “αλληλέγγυους” των παράνομων μεταναστών.

Έρχονται από μέρη που μόνο δυστυχία και μαυρίλα υπάρχει, πεινασμένοι αμόρφωτοι με ένα σακίδιο στην πλάτη και το βλέμμα να κοιτάει μπροστά σε ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα.

Καμία αντίρρηση, θα μπορούσαμε να έχουμε βοηθήσει τη συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων για τους οποίους θα ίσχυαν τα παραπάνω, ωστόσο όλο το φωτογραφικό υλικό (και όχι μόνο) πού φτάνει στα χέρια μας, μόνο ευπαθή ανήλικα προσφυγόπουλα δεν απεικονίζει.

Πλέον είναι γνωστό τοις πάσι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα είναι Άρρενες, ενήλικοι, αλλόθρησκοι και οι περισσότεροι εξ αυτών τρέφουν ένα  απύθμενο μίσος προς την Ελλάδα.

Από την άλλη, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χαρίζει “γη και ύδωρ” στους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τη χαρά τους, την οποία τη μεταφράζουν σε χορούς και πανηγύρια, τα οποία μάλιστα βιντεοσκοπούνται έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι οι λαθραίοι γιατί η Ελλάδα τείνει να μετατραπεί στη “Μέκκα” των λαθρομεταναστών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares