Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!!! Έτσι λειτουργούν οι “ευαίσθητες” και “δημοκρατικές” ΗΠΑ στην εξωτερική τους πολιτική!!!

Κόλαφος ο πρώην αξιωματούχος!!!

Ομολογουμένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός της δεσποτικής και αυταρχικής συμπεριφοράς των ΗΠΑ στα θέματα της διεθνούς κονίστρας.

Ενέργειες, όπως, η απόπειρα εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή η επίσκεψη της Πελόζι στη Ταϊβάν, μόνο ως ενέργειες φιλειρηνικής διάθεσης  δεν αποτελούν.

Και παρά την δημόσια παραδοχή, για παράδειγμα, του Ζελένσκι, περί νεοναζί ουκρανικό τάγμα, οι ΗΠΑ συνέχισαν να προβάλλουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα, στην οποία βεβαίως εντελώς…δημοκρατικά εκπαραθύρωσαν και ρωσικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες, που λειτουργούσαν στη Δύση.

Επίσης, εντελώς δημοκρατικά παρέσυραν την Ευρώπη σε ένα απίστευτο σπιράλ ενεργειακής-οικονομικής κρίσης, με την ίδια  την Αμερική να κερδίζει απίστευτα ποσά από τη πώληση LNG προς τη Γηραιά Ήπειρο.

Ή αλλιώς, όπως αναφέρει και γερμανός πρώην επιτετραμμένος και ειδικός σε ζητήματα διπλωματίας αναφορικά με τις ΗΠΑ, όταν κάποιος δεν εκπληρώνει τις επιταγές της Αμερικής το τρώει το μαύρο το σκοτάδι!!!

Βέβαια στη προκειμένη περίπτωση η Ευρώπη υπακούοντας πιστά τα αμερικανικά κελεύσματα σύντομα θα βρίσκεται μόνο υπό το φως των κεριών!!!

Ιδού το ξεμπρόστιασμα του Γερμανού πρώην αξιωματούχου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares