Σάββατο , 5 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ! Δείτε την άνανδρη επίθεση σε λευκό άνδρα καταμεσής του δρόμου – Η πολυπολιτισμικότητα στα “καλύτερα” της…

ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ! Δείτε την άνανδρη επίθεση σε λευκό άνδρα καταμεσής του δρόμου - Η πολυπολιτισμικότητα στα "καλύτερα" της...

Η πολυπολιτισμικότητα στα “καλύτερά” της…

Βίντεο-Σοκ πραγματοποιεί το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία πως η επιλεκτική προβολή που διενεργούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αφορά την βία των έγχρωμων κατά των λευκών δημιουργεί αρκετό εύφορο έδαφος έτσι ώστε η πολυπολιτισμικότητα να συνεχίσει να “ανθίζει” στον δυτικό κόσμο.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε απεικονίζεται έγχρωμος άντρας ο οποίος επιτίθεται σε λευκό καταμεσής του δρόμου, την ώρα που περπατούσε αμέριμνος. Ο έγχρωμος άντρας την ώρα που φίλος του βιντεοσκοπουσε το συγκεκριμένο συμβάν επιτέθηκε λευκό άντρα από πίσω με ένα τούβλο χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφήνοντας τον αναίσθητο στο πεζοδρόμιο….

…και ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιλεκτικά αποκρύπτουν τέτοιου είδους εχθροπραξίες, οι συγκεκριμένες ενέργειες, με μία μικρή αλλαγή των πρωταγωνιστών, θα χαρακτηριζόταν ως απόπειρα δολοφονίας δημιουργώντας το γνωστό παροξυσμό στα τηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares