Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Αστυνομία & εθελοντές διασώστες εντόπισαν αναίσθητο ζευγάρι ηλικιωμένων κλειδωμένο σπίτι τους….

 Βίντεο-Ντοκουμέντο εθελοντών και αστυνομικών διασωστών κυκλοφόρησε σήμερα στο Διαδίκτυο και αναφέρεται στις 14 Μαρτίου ότι μια οικογένεια πέντε ατόμων στην κοινότητα Jixianli, στην περιφέρεια Qiaokou της πόλης Wuhan, είχε μολυνθεί από κορωνοϊό.Η οικογένεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο…

“Ταυτόχρονα, επισυνάφθηκε ένα βίντεο των δύο ατόμων που βρισκόταν στο σπίτι όταν οι κοινοτικοί εργάτες και η αστυνομία πήγαν να ερευνήσουν.

Η Επαρχία Qiaokou δημιούργησε γρήγορα όλες τις οδικές κοινότητες και τα τμήματα δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή για διεξαγωγή εμπεριστατωμένων ερευνών. Σύμφωνα με την έρευνα ολόκληρης της περιφέρειας, δεν έχει υπάρξει παρόμοια αστυνομική αναφορά στην περιοχή Qiaokou πρόσφατα. Δεν υπάρχει τέτοια αναφορά σε κάθε κοινότητα.

Το πρωινό της 17ης Φεβρουαρίου, ο συνταξιούχος υπάλληλος του σχολείου ήρθε σε επαφή με τον κ. Και την κυρία Tang, έναν ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας 75 ετών, ενώ μερικές φορές κανείς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Επειδή ο κ. Tang βρίσκεται στο κρεβάτι με τη νόσο του Πάρκινσον και η φυσική κατάσταση της συζύγου του δεν είναι καλή ο συνταξιούχος επικοινώνησε με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και το αρμόδιο τμήμα του σχολείου και εισήλθε στο σπίτι του δασκάλου. Αφού εισήλθε στην πόρτα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ηλικιωμένοι κατέρρευσαν στο έδαφος και δεν μπορούσαν να κινηθούν. Αν και ήταν ζωντανοί, ήταν ήδη αναίσθητοι. Αμέσως μετέφεραν τους δύο ηλικιωμένους στο νοσοκομείο για θεραπεία ενώ μετά την εξέταση, οι δύο ηλικιωμένοι μετά από την αγωγή που τους χορηγήθηκε,τελικά δεν βρισκόταν σε κίνδυνο.

 

Shares