Σάββατο , 15 Αυγούστου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από το Βαθύ της Σάμου: Λαθρομετανάστης επιδίδεται σε “ελεύθερο κυνήγι” πτηνών! Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους ευνοούμενους “επενδυτές”…

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από το Βαθύ της Σάμου: Λαθρομετανάστης επιδίδεται σε "ελεύθερο κυνήγι" πτηνών! Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους ευνοούμενους "επενδυτές"...

Τώρα και ελεύθερο “κυνήγι”…

Οι λαθρομετανάστες αναμφισβήτητα αποτελούν το μεγαλύτερο βαρίδιο για την χώρα μας.

Οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί περιουσιών και Ορθοδόξων χριστιανικών στοιχείων, η υγειονομική βόμβα η οποία είμαι έτοιμη να σκάσει από λεπτό προς λεπτό, οι κλοπές ζώων από Έλληνες κτηνοτρόφους είναι μερικά από τα πολλά αρνητικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ αρνητικού προσήμου που χαρακτηρίζει λαθρομετανάστες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό,πλέον επιδίδονται και σε “ελεύθερο κυνήγι” πτηνών στα λιμάνια των νησιών του Αιγαίου και συγκεκριμένα στο Βαθύ της Σάμου.

Ναι καλά διαβάσατε…ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΤΗΝΑ!

Βίντεο που πραγματοποιεί το γύρο του διαδικτύου απεικονίζει νεαρό λαθρομετανάστευση στο Βαθύ της Σάμου,ο οποίος επιχειρεί και στη συνέχεια καταφέρνει να σκοτώσει θαλασσοπούλι με…. πέτρα την οποία ρίχνει με ορμή στο πλήθος πτηνών που βρισκόταν στο λιμάνι.

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι από τα χρήματα που δίνονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας “ελαφρά την καρδία” προς τους λαθρομετανάστες, διοχετεύονται κατευθείαν στο εξωτερικό καθώς οι “επιλεκτικές” καταναλωτικές συνήθειες των τελευταίων, τους απομακρύνουν από την εγχώρια αγορά η οποία δεν καρπώνεται ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα των παράνομων μεταναστών.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/frad_fradi/status/1277996284947947520

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares