Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Βίντεο: Ρωσικοί TOS-1A «εξαερώνουν» τους Ουκρανούς μέσα στο Μπάκχμουτ-BINTEO

Αιφνιδιαστική ρωσική επίθεση στο μέτωπο Σβάτοβο-Κρεμίνα – Παραπλανητική ηρεμία στην Χερσώνα.

Oι ρωσικές δυνάμεις με εκτενή χρήση των TOS-1A καταστρέφουν τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.

Σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει το Μπάκχμουτ να φλέγεται κυριολεκτικά.

Οι απώλειες των δυνάμεων του Κιέβου είναι τόσο μεγάλες που το ουκρανικό Επιτελείο αποφάσισε να στείλει και άλλες ενισχύσεις αυτή την φορά μετακινώντας δυνάμεις από το Σούμι!

Ήδη έχει μετακινήσει στρατηγικές εφεδρείες από το Κίεβο και την Πολτάβα.

Οι Ουκρανοί κάνουν τα πάντα για να μην χαθεί το Μπάκχμουτ ασχέτως με τον βαρύ φόρο αίματος που καλούνται να πληρώσουν.

Στο Σολεντάρ ισχυρές δυνάμεις από Δυτικούς μισθοφόρους έχουν καταλάβει τα μεταλλεία άλατος στην βόρεια πλευρά της πόλης και εμποδίζουν τους Ρώσους να καταλάβουν και το δυτικό τμήμα της.

Μέχρι τώρα οι Ρώσοι έχουν πραγματοποιήσει τρεις αποτυχημένες επιθέσεις.

Στο μέτωπο του Σβάτοβο-Κρεμίνα οι Ρώσοι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στην Tσέρβο Ποπίβκα και ανάγκασαν τους Ουκρανούς να υποχωρήσουν αρκετά χιλιόμετρα.

Το μέτωπο αυτό είναι σημαντικό για τους Ουκρανούς καθώς θέλουν να πραγματοποιήσουν αντιπερισπασμό πριν πέσει το Μπάκχμουτ.

Στο μέτωπο της Χερσώνας επικρατεί παραπλανητική ηρεμία με τους Ουκρανούς να έχουν παραταχθεί στην αριστερή όχθη του Δνείπερου και τους Ρώσους στην δεξιά όχθη του ποταμού.

Αυτή η ηρεμία δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν όμως οι Ρώσοι έχουν καταλάβει το Μπάκχμουτ θα είναι σε θέση ισχύος σε όλα τα μέτωπα.

Αν όχι, θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.

pronews.gr
Shares