Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Βίντεο προκαλεί σοκ: Νοσοκόμα χαστουκίζει και κοροϊδεύει ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας

 

Τη σοκαριστική στιγμή που μια ηλικιωμένη γυναίκα σε οίκο ευγηρίας στο Κόσοβο χαστουκήθηκε επανειλημμένα από μια νοσοκόμα, κατέγραψε κάμερα.

 

 

 

Στα πλάνα που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εργαζόμενη, κρατάει τα χέρια της ηλικιωμένης και τη χαστουκίζει αρκετές φορές.

Στο βίντεο φαίνονται άλλες δύο γυναίκες και μια άλλη το βιντεοσκοπεί, η οποία ακούγεται να γελάει δυνατά καθώς η συνάδελφός της επιτίθεται στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Η νοσοκόμα ακούγεται να λέει «μόνο ένα μικρό χαστούκι, όπως ξέρω, μια μικρή κλωτσιά», σύμφωνα με την Albanian Daily News.

Η ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται σε σοβαρή δυσφορία καθώς δέχεται επίθεση από την υπάλληλο.

Μετά το περιστατικό, η νοσοκόμα και μια οικιακή βοηθός συνελήφθησαν. Η οικονόμος συνελήφθη επειδή δεν κατήγγειλε την επίθεση στην αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ανέφερε ότι με βάση την καταγραφή που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την τοποθεσία γύρω στις 2.10 μ.μ. χθες και συνέλαβαν δύο υπόπτους.

Δήλωσαν: «Οι ύποπτοι εξετάζονται από τους ερευνητές του αστυνομικού τμήματος και οι περαιτέρω ενέργειες θα γίνουν σε πλήρη συντονισμό με τον εισαγγελέα».

Αντιδρώντας στο περιστατικό, ο Xhelal Svecla, υπουργός Εσωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, δήλωσε ότι οι πράξεις είναι ακόμη πιο σοβαρές όταν συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον που θα έπρεπε να προσφέρει βοήθεια και φροντίδα.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares