Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ για βουλευτή που θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών! Αν τολμάει ας το ξαναδεί…

Θέμα ημερών είναι να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή και οι βουλευτές να αποδείξουν –για άλλη μια φορά- πόσο ανθελληνικά ενεργούν.

Ουδείς έχει τολμήσει να «πατήσει πόδι», ίσα ίσα είναι έτοιμοι να προδώσουν τη Μακεδονία μας ένας –ένας.

Τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί αναταραχή στους ΑΝΕΛ, μετά και το ραντεβού που φαίνεται να είχε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Παπαχριστόπουλου σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει εκλογών.

Βλέπουμε ότι ο κος Παπαχριστόπουλου όχι μόνο είναι έτοιμος να ψηφίσει την προδοτική συμφωνία, αλλά να «χωθεί» ακόμα περισσότερο μέσα στην κυβέρνηση.

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε όσα έλεγε ο ίδιος το 2015, ότι η παραίτηση του είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη στον Πάνο Καμμένο.

Τώρα, όμως, βλέπουμε, ότι δεν παραιτείται αλλά κρατάει τη βουλευτική του εδρα και είναι έτοιμος να τη χρησιμοποιήσει εναντίον των Ελλήνων…

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΡΟΜΠΑ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ! ΤΟ 2015 ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! Τώρα όμως τη χρησιμοποιεί καταχρηστικά, αντικομματικά και αντεθνικά, εντελώς αντιδημοκρατικά, αντιελληνικά και πολιτικά μη ήθικα, για να ψηφίσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, την οποία καταδικάζει το σύνολο του Ελληνισμού παγκοσμίως και ολόκληρη η εθνική μας ιστορία, κληρονομιά και οι τάφοι των Ηρώων και των Αγίων μας!Αν είσαι άντρας, αν φοράς παντελόνια, αν σου απόμεινε ακόμη μια στάλα πολιτικής ηθικής, παρέδωσε εδώ και τώρα την έδρα σου στους ΑΝΕΛ, πριν ψηφίσεις! Πριν "μηδίσεις"! Και όχι κατόπιν εορτής! Παρέδωσε την Έδρα σου, αντί να παραδώσεις την Χώρα σου! Κλείσε έντιμα την παρούσα κοινοβουλευτική σου θητεία, πριν καρφώσεις το μοιραίο καρφί στον Σταυρό της Ελλάδας. Γιατί ο κόσμος δεν θα ξεχάσει, ούτε σε 10 χρόνια, ούτε σε 10 αιώνες, ούτε σε 10 χιλιετίες!ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Gepostet von ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ am Montag, 7. Januar 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares