Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-Ντοκουμέντο του Mega για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα τελειώνει Γεραπετρίτη και Γεωργιάδη με τα ψέματα τους και το θράσος τους!

Αρκετά με τον κυβερνητικό εμπαιγμό πάνω στους νεκρούς μας!!!

Δεν έχουν τέλος οι τρομερές αποκαλύψεις για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ Μητσοτάκη, το οποίο πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα.

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ “ΑΦΗΓΗΜΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Ήδη, αμφισβήτηση εμμέσως την ειλικρίνεια των «παρανοήσεων» Γεραπετρίτη για το σύστημα τηλεδιοίκησης μιλώντας στο Action24 είχε εκφράσει ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης.

«Μπέρδεψε» σύστημα που καλύπτει από Λάρισα ως Θεσσαλονίκη με τοπικό 2 χλμ. γύρω από τον σταθμό, αν και «ξέρει λεπτομέρειες που δεν ξέρουν ούτε νέοι δυεθύνοντες σύμβουλου του ΟΣΕ»
Αμφισβήτησε εμμέσως την ειλικρίνεια των «παρανοήσεων» Γεραπετρίτη για το σύστημα τηλεδιοίκησης μιλώντας στο Action24 ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης, καθώς αφενός είπε ότι πρέπει να οφείλονται σε κακή ενημέρωση, αφετέρου ότι ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μοιάζει εξαιρετικά ενημερωμένος.

«Επειδή είναι καινούργιος στο υπουργείο, ίσως δεν του έχει διευκρινιστεί σωστά από τους κυρίους που τον ενημερώνουν … Η τηλεδιοίκηση, αν λειτουργούσε, θα ήταν από το Παλαιοφάρσαλο έως το Πλατύ», είπε ο κ. Τσικαλάκης, περιγράφοντας το τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου από τα νότια της Λάρισας ως τα δυτικά της Θεσσαλονίκης. «Αυτό σημαίνει ότι θα είχαν και εικόνα του συμβάντος, πριν συμβεί, θα έβλεπαν ότι το τρένο είναι στην άλλη γραμμή … τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει. Υπήρχε, αλλά καταστράφηκε», όπως ξεκαθάρισε.
«Αυτό που λειτουργεί στη Λάρισα είναι ο τοπικός χειρισμός του σταθμού», διευκρίνισε ο ίδιος, «έχει εικόνα … 1-2 χλμ. πριν τον σταθμό και 1-2 χλμ. μετά … το επίμαχο κλειδί ήταν εντός των ορίων του τοπικού χειρισμού … αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση, είναι ο τοπικός πίνακας χειρισμού», επανέλαβε.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο κ. Γεραπετρίτης ως νέος υπουργός μετά από την συγκεκριμένη τραγωδία δεν ενημερώθηκε σωστά ή «παίζει με τις λέξεις για να μεταθέσει την ευθύνη στον ανθρώπινο παράγοντα», ο κ. Τσιλακάκης σχολίασε ότι ο υπουργός «μπορεί να μην συνειδητοποίησε ακριβώς ποια είναι η έννοια της τηλεδιοίκησης»

Δυστυχώς στη κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει στα Τέμπη γενικότερα, διαφορετικά ούτε ο έτερος Καππαδόκης, που ακούει στο όνομα Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης θα είχε προβεί,  επίσης, σε δηλώσεις απόλυτης βεβαιότητας ότι όλα λειτουργούσαν, ότι όλα ήταν στην εντέλεια.

Αλλά επειδή μία εικόνα όσο χίλιες λέξεις…

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

πληροφορίες eretikos.gr

Shares