Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πορεία στήριξης της Ελλάδας για την κρίση στον Έβρο πραγματοποίησαν οι Γάλλοι…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πορεία στήριξης της Ελλάδας για την κρίση στον Έβρο πραγματοποίησαν οι Γάλλοι...(ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους Σέρβους, σειρά είχαν οι Γάλλοι…

Μετά την πρόσφατη διαδήλωση που πραγματοποίησαν οι Σέρβοι υπέρ της Ελλάδας, σειρά τώρα είχαν οι Γάλλοι!

Χιλιάδες Γάλλοι πραγματοποίησαν πορεία υπέρ της Ελλάδας, στο πλαίσιο της παράνομης εισβολής που επιχειρείται από τον “δούρειο ίππο” του Ερντογάν στα σύνορα του Έβρου.

Το σίγουρο είναι πως πλέον οι πολίτες της γηραιάς Ηπείρου έχουν καταλάβει το “βρώμικο” σχέδιο προσπαθεί να εκπονήσει ο Ερντογάν μέσω του υβριδικού πολέμου που έχει ξεκινήσει μήνες τώρα και έχει κοινό αποδέκτη την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, έκλεισε τα σύνορά της και η Αυστρία. Η Αυστρία στηρίζει ανοικτά τον αγώνα των ελληνικών δυνάμεων στον Έβρο και θωρακίζει τα σύνορά της…

Ενώ η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα αποδεχθεί μέχρι 1.500 νέους από στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα, η γειτονική Αυστρία επιλέγει μια πολύ πιο σκληρή προσέγγιση μπροστά στην απειλή ενός νέου κύματος μετανάστευσης από την Τουρκία.

Η Αυστρία όχι μόνο αρνείται να δεχτεί “μετανάστες” αλλά θα είναι και η πρώτη χώρα στην Κεντρική Ευρώπη που λαμβάνει τέτοια δρακόντεια μέτρα για να ενισχύσει τα σύνορά της, αφού αποφάσισε να στείλει 2.500 στρατιώτες για να μην επιτρέψει τυχόν εισβολή από “μετανάστες.”ο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares