Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Βίντεο ντοκουμέντο – Νέα αποδοκιμασία του Θάνου Πλεύρη από υγειονομικούς σε αναστολή

Την στιγμή που το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματική την παράταση των αναστολών για τους υγειονομικούς, εξαιτίας των ελλείψεων επαναξιολογήσεων των μέτρων, οι υγειονομικοί συνεχίζουν την δραματική οδύσσεια τους πιέζοντας τον υπουργό υγείας, Θάνο Πλεύρη, να επαναπροσλάβει τους πεινασμένους και ανεμβολίαστους βιοπαλαιστές υγειονομικούς πίσω στα κέντρα μονάδων.

“Πολιτική αλητεία! Πολιτική αλητεία είναι!”, φώναζε αρχικά ένας υγειονομικός κατά μέτωπο στον κ. Πλεύρη και συνέχισε να προσπαθεί να παρακαλά σε ήπιο και ευαίσθητο αρχικά τόνο τον υπουργό, να επαναπροσλάβει τους υπαλλήλους στα κέντρα υγείας, επικαλόντας τις τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης που βρίσκονται εδώ και μήνες οι υγειονομικοί.

Μετά από θερμά παρακάλια, ο ίδιος ο υπουργός επιμένει ως προς την αναμονή των επαναξιολογήσεων, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε από το ΣτΕ παράνομη άλλη παράταση αναστολών!

Μάλιστα ο κ. Πλεύρης ξεπέρασε κάθε ηθικό όριο προκαλώντας τους υγειονομικούς, αποκαλώντας τους ως “αρνητές της επιστήμης”.

“Εσείς δεν μας σέβεστε! Μιλάτε για σεβασμό εσείς, που πεινάνε οικογένειες! Πολιτικός αλήτης είστε”, απάντησε έναντι του προκλητικού υπουργού και συμπλήρωσε κάτω από απελπιστική ψυχολογική πίεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ως προς τον κ. Πλεύρη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares