Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Βίντεο-ντοκουμέντο από την Σαμοθράκη: Έτσι αποβιβάζονται λαθραία οι αλλοδαποί…

Βίντεο-ντοκουμέντο από την Σαμοθράκη: Έτσι αποβιβάζονται λαθραία οι αλλοδαποί...

Ένα ακόμη βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου στο οποίο καταδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η χώρα δεν έχει κανενός είδους κυριαρχία, ούτε στο έδαφος ούτε στη θάλασσα. 

Στο έδαφος οι λαθραίοι μετανάστες περνούν από τον Έβρο ανενόχλητοι, το ίδιο και στη θάλασσα.

Το βίντεο δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αποβίβαση αλλοδαπών στη Σαμοθράκη, αποβίβαση την οποία το ΛΣ αργότερα περιγράφει σε ΔΤ ως «εντοπισμό και διάσωση»!  

Τέτοιο είναι το μέγεθος της ανυπαρξίας οποιαδήποτε αποτροπής ή ,μέτρων απώθησης των αλλοδαπών που μπαίνουν λαθραία στη χώρα, που απλά έρχονται στις ακτές και αποβιβάζονται σαν να πρόκειται -και είναι- χώρα περίγελος.

Την ίδια ώρα ο κάτοικος του νομού Έβρου Γιώργος Αποστολόπουλος  που περικυκλώθηκε από 15 «μαντράχαλους», όπως τους ανέφερε αλλοδαπούς περιγράφει  στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό τι ακριβώς συνέβη.

Αυτό που κάνει όμως εντύπωση στα λεγόμενά του είναι ότι δεν πρόκειται για αυτούς που έρχονταν παλιά

«Δεν είναι οι ίδιοι που έρχονταν παλιά. Τώρα είναι όλοι άνδρες, είναι νεαροί, είναι αγριεμένοι».

Αυτοί είναι οι «πρόσφυγες», που κατά την κυβέρνηση στον Έβρο έχουν αναχαιτιστεί τα κύματα των αλλοδαπών.

Τα Σκόπια παίρνουν οχήματα για την αναχαίτιση των μεταναστών

Την ίδια ώρα τα Σκόπια ως χώρα με εθνική κυριαρχία στο  Αστυνομικό Κέντρο Γκιόρτσε Πετρόφ, τέθηκαν σήμερα σε χρήση 10 νέα οχήματα Fiat Duko, τα οποία  είναι δωρεά της Τσεχικής Δημοκρατίας και θα χρησιμοποιούνται για επείγουσες παρεμβάσεις των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Η δωρεά των νέων οχημάτων ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ και η συμφωνία δωρεάς αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό διαφόρων οργανωτικών μονάδων του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα οχήματα προορίζονται για ταχεία επέμβαση, όσον αφορά τη διατάραξη της δημόσιας τάξης, αλλά και για την αναχαίτιση των παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης των οχημάτων, σημείωσε ότι τα οχήματα αυτά ήταν άκρως απαραίτητα για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των αστυνομίας, αφού αυτά τα οποία χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα ήταν 49 ετών.

Ευχαρίστησε τον Τσέχο πρέσβη, Μίροσλαβ Τόμαν και την κυβέρνηση της Τσεχικής Δημοκρατίας για την ενίσχυση των ικανοτήτων της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει επιτυχώς τη μεταναστευτική κρίση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares