Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Βίντεο “φωτιά” με Ινδό να πίνει το “εύγευστο” νερό από “ιερό ποτάμι” και 24ώρες καταλήγει σε νοσοκομείο

Τις καλύτερες προθέσεις είχε ο πρωθυπουργός της επαρχίας Πουντζάμπ στην Ινδία, Μπαγκβάντ Μαν, που ήθελε να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι το νερό ενός «ιερού ποταμού» είναι καθαρό .

Όπως αναφέρουν οι «Indian Times», ο Μπαγκβάντ Μαν πήρε ένα ποτήρι, το γέμισε με νερό από το «ιερό ποτάμι» Κάλι Μπέιν και το ήπιε με τις κάμερες να απαθανατίζουν το στιγμιότυπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Κάλι Μπέιν έχει μεγάλη θρησκευτική σημασία για τους Σιχ καθώς πιστεύεται πως εκεί βρήκε τη φώτιση ο ιδρυτής του Σιχισμού, γκουρού Νάνακ Ντεβ.

Ωστόσο, δύο 24ωρα αφότου ήπιε το νερό, ο πρωθυπουργός της ινδικής επαρχίας σφάδαζε από τους πόνους στο στομάχι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. O ίδιος είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να πίνει νερό από το Κάλι Μπέιν.

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα που οι κάτοικοι της περιοχής γιόρταζαν την 22η επέτειο από την επιχείρηση καθαρισμού του «ιερού ποταμού», με τον πρωθυπουργό της επαρχίας Πουντζάμπ να πίνει από εκεί νερό για να αποδείξει ότι είναι καθαρό.

 

Πρώτο Θέμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares