Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΌΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την εγκληματική ενέργεια της ΝΔ με την ΑΟΖ & τις επιδιώξεις των Τούρκων στα Ελληνικά ύδατα…

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΌΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την εγκληματική ενέργεια της ΝΔ με την ΑΟΖ & τις επιδιώξεις των Τούρκων στα Ελληνικά ύδατα...

Όλη η αλήθεια για το έγκλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις βαθύτερες επιδιώξεις της Τουρκίας…

Δεν χωράει καμία αμφιβολία η άνευ προηγουμένου προκλητικότητα της Τουρκίας η οποία λαμβάνει χώρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο αρκετούς μήνες τώρα εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Ποιος όμως είναι αυτός;

Η κυβέρνηση της Άγκυρας με πρωτομάστορα τον Ερντογάν έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας τοσο στα χερσαία και εναέρια σύνορα με την Ελλάδα όσο και στα θαλάσσια ύδατα παραβιάζοντας συνεχώς τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Ευκόλως εννοούμενο και χωρίς να προκαλεί ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι η Τουρκία επιδιώκει να καρπωθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος μέσω των κοιτασμάτων που διαθέτουν τα ελληνικά ύδατα τόσο στην περιοχή της λεκάνης του Ηροδότου όσο και νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης, ειδικά τώρα που η τουρκική λίρα έχει πάρει την…. ”κάτω βόλτα”.

Ωστόσο, το ουσιαστικό πρόβλημα δεν είναι μόνο η ακραία προκλητικότητα της Τουρκίας αλλά η άκρως αναιμική αντιμετώπιση της από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τα εγκληματικά λάθη που πραγματοποιεί η τελευταία ελεώ των πρόχειρων αποφάσεων που στερούνται βάθους και έρευνας και δυστυχώς χαρίζουν ένα τεράστιο ποσοστό του πλούτου που δικαιωματικά ανήκει στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν υπολόγισε σωστά τα τεράστια οφέλη που θα μπορούσε να καρπωθεί η Ελλάδα σε περίπτωση που η οριοθέτηση της αοζ με την Αίγυπτο είχε διαφορετικές προδιαγραφές σχετικά με την επήρεια των ελληνικών νησιών Πού βρίσκονται μεταξύ Κρήτης Αιγύπτου και Κύπρου.

Στην ουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χάρισε στους Αιγυπτίους το 75% του πλούτου της λεκάνης του Ηροδότου ενώ με διαφορετικές συνθήκες ( χωρίς μειωμένη επήρεια των νησιών μας) θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί εξ ολοκλήρου η Ελλάδα.

Δηλαδή:

Σε περίπτωση κανονικής οριοθέτησης το 1/3 ανήκει στην Κύπρο 1/3 ανήκει στην Ελλάδα και και το 1/3 στην Αίγυπτο!

Αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε (εγκληματικά) να δώσει από το δικό της 1/3 το 75% στους Αιγυπτίους!

Το μέγεθος του πλούτου της λεκάνης του Ηροδότου και του κοιτάσματος νότια της Κρήτης είναι αστρονομικό και αν έρχεται

– για τη λεκάνη του Ηροδότου (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ανήκει στην Ελλάδα) στα 400 δισ δολλάρια

– για το κοίτασμα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης στο 1 τρισ. ευρώ

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares