Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ! – Πόση αλήθεια μπορείτε να αντέξετε;…

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ! - Πόση αλήθεια μπορείτε να αντέξετε;...

Πόση αλήθεια μπορείτε να αντέξετε;…

Πραγματικά πόση αλήθεια μπορούν να αντέξουν οι Έλληνες για τις επαίσχυντες πολιτικές που διενεργούν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ οι οποίοι πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελούν μια εσωτερική πολιτική Τρόικα Η οποία λειτουργεί υπόγειος και τα είχε όλα προσυμφωνημένα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με “όπλο” την αλήθεια και γνώμονα ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΤΑ το συμφέρον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού έκανε λόγο για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας ήδη από το 2007. Δυστυχώς, επί 40 χρόνια, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας ούτε ΑΟΖ καθόρισαν ούτε εξόρυξεις κάνανε,ούτε έρευνες ενώ ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα πετρέλαια.

Καθηλωτικός ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εχθές από το Βήμα της Βουλής κατακεραυνώνοντας τη Νέα Δημοκρατία και τις αναιμικές πολιτικές της.Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο για… ΜΕΡΙΚΗ διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…

… ΜΕΡΙΚΗ Οικονομική πολιτική,ΜΕΡΙΚΗ υγειονομική πολιτική,ΜΕΡΙΚΗ οριοθέτηση ΑΟΖ και ΜΕΡΙΚΗ επέκταση στα 12 ν.μ εις δυσμάς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Κ.Μητσοτάκης εχθές από το βήμα της Βουλής.

Ακόμα, ιδιαίτερα δηκτικός ήταν και για το περιώνυμο ζήτημα της οριοθέτησης ΑΟΖ με την ΑΊγυπτο καθώς στην ουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χάρισε στους Αιγυπτίους το 56% του πλούτου της λεκάνης του Ηροδότου ενώ με διαφορετικές συνθήκες (χωρίς μειωμένη επήρεια των νησιών μας) θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί εξ ολοκλήρου η Ελλάδα.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε πώς όταν κυβερνάς μία χώρα, την κυβερνάς ΟΛΙΚΑ – ΣΥΝΟΛΙΚΑ και ΌΧΙ ΜΕΡΙΚΑ…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares