Παρασκευή , 5 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι….αναποφάσιστοι “επενδυτές” γυρίζουν όλοι την Ελλάδα! Το “μεταναστευτικό” μετατρέπεται σε πρόγραμμα «κοινωνικού τουρισμού»…

Οι αναποφάσιστοι “επενδυτές” γυρίζουν όλη την Ελλάδα…

Οι “επενδυτές” έχουν φτάσει στην χώρα από καιρό και πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η άνευ όρων καλύτερη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Για του λόγου το αληθές, το ‘tour” των λαθρομεταναστών ξεκίνησε από την παράνομη άφιξή τους στο νησί της Λέσβου, όπου από κει μετεγκαταστάθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα από όπου και αποχώρησαν καθώς τα αιτήματά τους περιείχαν στέγαση και τις υπόλοιπες “ανέσεις” που καρπώνονται η αλληλεγγύοι φίλοι τους στην Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό μιας και δεν είδαν συνολικά τα οφέλη τα οποία μπορούν να αποκομίσουν από τη χώρα μας, μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας στις Σέρρες που δυστυχώς δεν ήταν καθόλου του γούστου τους καθώς ήταν ιδιαίτερα απομακρυσμένη, περιφραγμένη με φράχτη και εξοπλισμένη με κάμερες παρακολούθησης (άκουσον-άκουσον). Επιστροφή λοιπόν πίσω στη Θεσσαλονίκη, για την οποία γνωρίζουνε ευθύς εξαρχής ότι δεν τους αρέσει και… τελικά επιστροφή  στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα η οποία τους ταιριάζει “γάντι” από ότι φαίνεται.

Η Λύση για το λαθρομεταναστευτικο προβλημα είναι γνωστή και έχει κατατεθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ως επίσημη προ-μελέτη (η μελέτη είναι σχεδόν 200 σελίδες) στη Βουλή των Ελλήνων.

Καιρός να ρίξει μία διεξοδική μάτια ο πρωθυπουργός στην πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου…

Ωστόσο ο Υπουργός Μετανάστευσης Ν.Μηταράκης επιβεβαιώνει τα παραπάνω.Δίνει γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες, στέγη τροφή και όλα τα κομφόρ για να μείνουν εδώ .Εύγε στην κυβέρνηση και τον Κ.Μητσοτάκη…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares