Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του Κ.Μητσοτάκη – Τα ΝΑΙ που τώρα λίγο πριν τις εκλογές τα «κάνει» ΟΧΙ…

ΒΙΝΤΕΟ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του Κ.Μητσοτάκη - Τα ΝΑΙ που τώρα λίγο πριν τις εκλογές τα «κάνει» ΟΧΙ...

Λίγος καιρός μένει για τις εκλογές και ήδη επικρατεί χάος με τις δηλώσεις πολιτικών προκειμένου να ψαρέψουν ψήφους πολλοί από αυτούς λέγοντας και ψέμματα αρκετές φορές.

Κάτι αντίστοιχο είναι  ο Κ.Μητσοτάκης ο Πρόεδρος της ΝΔ ο ποίος ασκεί δριμεία επίθεση ενάντια σε άλλους για θέματα όπως μεταναστευτικό, Σκοπιανό ,κατάργηση όρκου,σύμφωνο συμβίωσης και άλλα πολλά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τα ΝΑΙ που έλεγε τότε ο Κ.Μητσοτάκης να είναι σήμερα λίγο πριν τις εκλογές « οχι , εμείς δεν θα καταστρέψουμε την χώρα μας ».

Το θέμα είναι ότι ο Κ.Μητσοτάκης προσπαθεί να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό λέγοντας συνέχεια ψέμματα να σας θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δώσει ψήφο δηλαδή έχει πει ΝΑΙ για το Σκοπιανό ,μετά από μήνες είπε ότι δεν μπορούμε να το επανεξετάσουμε το θέμα ,ενώ  τώρα λίγες εβδομάδες πριν τις κάλπες λέει θα κάνει ότι μπορεί.

Άλλωστε η ΝΔ πάει πάντα προς τα εκεί που είναι και οι πολλοί και άλλωστε αυό φαίνεται.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Κ.Μητσοτάκης – Τα αλλάζει τώρα και ξεχνάει τα ψέμματα που έχει πει στον Ελληνικό Λαό…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 5. Juni 2019

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares