Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή όσο ποτέ – Με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους στις Κυκλάδες


Η πάντα λαμπερή Βίκυ Καγιά σε καλοκαιρινή διάθεση. Ένα μικρό… tour στις Κυκλάδες με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Σε… mood διακοπών βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες η αγαπημένη Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το διάσημο ζευγάρι έχει κάνει μια.. παύση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και έχει ξεκινήσει τις αποδράσεις του στα ελληνικά νησιά.

Αγαπημένος προορισμός και αυτού του καλοκαιριού είναι οι Κυκλάδες.

Δεδομένου ότι όλη τη χρονιά τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο Ηλίας Κρασσάς δουλεύουν πολλές ώρες και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους είναι έντονοι, τους καλοκαιρινούς μήνες προσπαθούν να τα αφήνουν όλα πίσω και να απολαμβάνουν την κάθε ξέγνοιαστη στιγμή μαζί με τα παιδιά τους, τη Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία.

Ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να γυρίσουν τις Κυκλάδες με το σκάφος και να εξερευνήσουν τις φανερές και κρυφές ομορφιές τους.

Από την παρέα τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα παιδιά τους.

Η Βίκυ Καγιά, θέλοντας να μας δώσει μια γεύση από το πρόγραμμά τους, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Η παρουσιάστρια έκλεψε την παράσταση με το κατακόκκινο μαγιό της ενώ – όπως θα δεις – η κόρη της βαδίζει στα χνάρια της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Βίκυ Καγιά:

 

newsit.gr

Shares