Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Βικτώρια»: Μαθητές στην Κρήτη χτίζουν γέφυρα για να βγουν από το σχολείο…(ΒΙΝΤΕΟ)

«Βικτώρια»: Μαθητές στην Κρήτη χτίζουν γέφυρα για να βγουν από το σχολείο...(ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς κατάφεραν να περάσουν στην αντίπερα όχθη…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Βικτόρια», η οποία πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» και την Κρήτη, όπου από το πρωί της Τετάρτης σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση. Αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας ήταν να πλημμυρίσουν δρόμοι και να κλείσουν σχολεία στον Δήμο Φαιστού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε εννέα περιπτώσεις χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων. Ο δήμαρχος της περιοχής έχει ζητήσει μηχανήματα από την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαμόρφωση περασμάτων, προκειμένου να φεύγουν τα νερά της βροχής.

Μαθητές φτιάχνουν μία «γέφυρα» με καρέκλες
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Τυμπάκι, το προαύλιο ενός σχολείου μετατράπηκε σε ποτάμι, με αποτέλεσμα οι μαθητές του Λυκείου να βρουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι μαθητές τοποθέτησαν καρέκλες, τη μία δίπλα στην άλλη, σχηματίζοντας έτσι μια «γέφυρα». Στη συνέχεια, με σταθερά και προσεκτικά βήματα κατάφεραν να περάσουν στην «αντίπερα όχθη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares