Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Βίκτορ Ορμπάν στο Τέξας: «Θέλουμε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις»-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είπε σε Συνέδριο των Συντηρητικών στο Τέξας ότι η Δύση εγκλωβίστηκε σε «σύγκρουση πολιτισμών» – Είχε συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Με τιμές και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τα μέλη του Συνεδρίου Συντηρητικής Δράσης (CPAC) στο Τέξας τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Ορμπάν διάβασε το σημείο του ουγγρικού συντάγματος που προβλέπει ότι ο γάμος είναι εφικτός μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. «Λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις» δήλωσε, ξεσηκώνοντας το κοινό.

«Αν αμφιβάλλει κανείς κατά πόσον είναι ίδιοι οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι και οι κομμουνιστές, ρωτήστε εμάς στην Ουγγαρία. Το ίδιο είναι» ανέφερε.

Παράλληλα, ο Ούγγρος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η Δύση έχει εγκλωβιστεί σε μια σύγκρουση πολιτισμών,ενώ απέρριψε τον όρο «ρατσιστής».

«Ένας χριστιανός πολιτικός δεν μπορεί να είναι ρατσιστής» είπε, χαρακτηρίζοντας ηλίθιους όσοι τον θεωρούν ρατσιστή ή αντισημίτη. Παράλληλα, είπε στους συντηρητικούς ότι έχουν δύο χρόνα για να ετοιμαστούν, εννοώντας προφανώς στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

πληροφορίες protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares