Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Θείος συνελήφθη μετά την καταγγελία της ανιψιάς του

Ο βιασμός καταγγέλθηκε στην αστυνομία και ο θείος της κοπέλας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Οι περιγραφές των όσων έγιναν προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό…

Ανάστατη μια κοινότητα Ρομά στη Θεσσαλονίκη από τις καταγγελίες φρίκης και τη σύλληψη του 42χρονου θείου της. Ο βιασμός ήταν το ένα σκέλος του μαρτυρίου της γυναίκας. Το άλλο είχε να κάνει με τις απειλές που δεχόταν από τον ίδιο, με στόχο να παντρευτεί τον γιο του. Ήδη ο κατηγορούμενος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Με στενούς συγγενείς τους, να παρακολουθούν με προσοχή τα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

Δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 22χρονη ανιψιά του συλληφθέντα κατήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με λεκτικές απειλές, απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε γάμο με το γιο του.

Παράλληλα όπως υποστηρίζει, την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του, προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της».

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares