Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022

Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Μεγάλη εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε για να ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη η υπόθεση βιασμού της 24χρονη κοπέλας από τρεις άνδρες σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι καταγγελίες της κοπέλας που αρχικά πήραν μεγάλη διάσταση μέσω των social media, θα γίνουν αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας καθώς υπάρχουν αναφορές για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές γυναίκες.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, το εν λόγω κύκλωμα, λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται πλέον από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις έστελναν σε τέτοιου είδους πάρτι. Στόχος των αρχών πλέον είναι ο εντοπισμός των υπευθύνων.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις καταγγελίες τόσο της 24χρονης κοπέλας όσο και πολλών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην υπόθεση βιασμού της νεαρής εμπλέκονται γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα ενώ την ενδελεχή έρευνα ξεκίνησε ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος,

Όπως αναφέρει το thesstoday, από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

 

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares