Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στη φυλακή τρεις 15χρονοι – Σοκαριστική απολογία

Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού


Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό συνομήλικου τους στο Ίλιον.
Ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού
Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, αρνήθηκαν όμως ότι άσκησαν βία ή απειλή στον παθόντα.

Ωστόσο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων, οι οποίοι ομόφωνα τους έκριναν προσωρινά κρατούμενους.

Οι υπόλοιποι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.

in.gr

Shares