Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Φώναζα και τους έλεγα “σταματήστε”» είπε στον παιδοψυχολόγο

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα δύο από τους έξι ανηλίκους που συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό ενός 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον. Υπενθυμίζεται πως τρεις ανήλικοι έχουν ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος ηλικίας του.

Σήμερα (27.12.2022) οι δύο ανήλικοι οδηγούνται στον ανακριτή για την υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, μεταξύ αυτών και για τέσσερα ανήλικα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τις οποίες το θύμα λέει ότι βρίσκονταν μπροστά στον βιασμό του.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα όσα είπε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο που τον εξέτασε. Σύμφωνα με το Mega, ο ίδιος είπε πως τους φώναζε να σταματήσουν:

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

Τα παιδιά σύχναζαν στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον όπου έγιναν οι βιασμοί. Ωστόσο, η δυνατή μουσική που έβαζαν επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

15χρονος: Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε τα φρικιαστικά που έγιναν στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

«Ο πελάτης μου δεν συμμετείχε στους βιασμούς»

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων, Εμμανουήλ Διαμαντάρας, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως ο πελάτης βρισκόταν μπροστά σε έναν από τους βιασμούς, αλλά δεν συμμετείχε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο (ενν. με τον βιασμό του 15χρονου). Είναι άρρωστο πολύ».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο πελάτης του «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Έμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

Σημείωσε πως: «Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στη μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις».

«Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Έγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή», υποστήριξε.

Τέλος, τόνισε πως: «Την φορά που δεν ήταν παρών ο πελάτης μου, ήταν παρόντα κορίτσια. Τον ρώτησα “εάν ήταν κάποιο κορίτσι την φορά που ήσουν εκεί, θα κάνατε τα ίδια σε κορίτσι;” και η απάντηση ήταν “φυσικά και όχι”».

newsit.gr
Shares