Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 13χρονης στην Βοιωτία: Σοκάρουν οι περιγραφές του ανήλικου κοριτσιού – Την παγίδευαν μέσω social media

Σοκ προκαλούν οι αποτρόπαιες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον βιασμό του 13χρονου κοριτσιού στην Βοιωτία από τρεις ανηλίκους σε ερημική τοποθεσία.

Ο εφιάλτης του ανήλικου κοριτσιού εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη (14/2) σε χωριό κοντά στη Λιβαδειά. Οι ανήλικοι δράστες την παράσυραν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ερημική τοποθεσία, αποκομμένο από τον πολιτισμό μέρος, όπου την ακινητοποίησαν και τη βίασαν διαδοχικά.

Πώς οι δράστες παγίδεψαν την 13χρονη για να την βιάσουν
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το κορίτσι που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους τρεις δράστες, πείστηκε να τον συναντήσει μετά από συνομιλία τους στα social media προκειμένου. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν από το πουθενά άλλα δύο άτομα τα οποία η 13χρονη δεν γνώριζε. Αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πάει καλά προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σοκάρουν οι περιγραφές της στους αστυνομικούς
Τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς το 13χρονο κορίτσι για τον βιασμό της προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ανήλικο περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς την φρίκη που βίωσε στα χέρια των βιαστών της.

Όπως είπε, ο ένας από τους δράστες την άρπαξε από το λαιμό, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την οδήγησε με τους φίλους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ερημική τοποθεσία. Εκεί τη βίασαν διαδοχικά, οι δύο από τους τρεις μαθητές.

Σημειώνεται ότι η 13χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη σεξουαλική κακοποίησης επιβεβαιώνονται.

Η καταγγελία
Το ίδιο βράδυ, το ανήλικο κορίτσι γυρνώντας στο σπίτι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς τα όσα έγιναν και ο πατέρας της κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος των δραστών. Η 13χρονη είχε κατονομάσει τον ένα από τους μαθητές, τον οποίο γνώριζε, ενώ όπως είπε τους άλλους δύο δεν τους είχε δει ποτέ ξανά.

Οι αστυνομικοί μετά από συστηματικές έρευνες, κατάφεραν τελικά την Τετάρτη (15/2) να ταυτοποιήσουν και τους τρεις νεαρούς, τους οποίους οδήγησαν στο Τμήμα. Ο λόγος για έναν 15χρονο και δύο 16χρονους μαθητές λυκείου, που ζουν σε χωριά κοντά στη Λιβαδειά.

Τα τρία αγόρια οδηγήθηκαν την Πέμπτη (16/2) ενώπιον του εισαγγελέα και είναι αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες.

Πηγή: iefimerida

Shares