Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα, λέει ο Λύτρας

Για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της Απόστολος Λύτρας.

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha και τόνισε ότι είναι πεπεισμένος πως «υπάρχει κύκλωμα».

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του» υπογράμμισε ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

 

 

Όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν νέα καταθέση στις Αρχές αλλά δεν συσχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

 

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη» αποκάλύψε. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα» είπε ο δικηγόρος της και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν» συμπλήρωσε.

 

πρωτο θεμα

 

 

Shares