Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια – Συνελήφθη και ο πατέρας της

Μετά τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια συνελήφθη και ο πατέρας της.

Μετά τη μητέρα της 12χρονης συνελήφθη και ο πατέρας της. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά άτομο που θα περάσει το κατώφλι πρώτα της ΓΑΔΑ και έπειτα των δικαστηρίων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Το ένταλμα σύλληψης, το τέταρτο κατά σειρά στην υπόθεση, δεν αναμένεται να είναι και το τελευταίο καθώς όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίγεται, τόσο περισσότερα ονόματα θα μπαίνουν στη λίστα. Άλλωστε οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά των εμπλεκομένων στην υπόθεση, διαδικασία που αναμένεται να προσθέσει εκατοντάδες ακόμα σελίδες στη δικογραφία.

Στην ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της 12χρονης
Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα στις 11:00, η μητέρα του 12χρονου θύματος σεξουαλικής κακοποίησης κατ εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι χθες Τετάρτη (13/10) η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της μαστροπείας, μετά από στοιχεία που βρέθηκαν ότι είχε τόσο επικοινωνία με τον 53χρονο αλλά και πλήθος εμβασμάτων από τον παιδοβιαστή στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Οι Αρχές πλέον στρέφονται στην διερεύνηση ύπαρξης κυκλώματος πίσω από την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά. Η κα Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση και της οικογένειάς του όσο και της οικογένειας της ανήλικης.

Εν τω μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

 

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares