Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις – Σε συμπληρωματική κατάθεση καλείται ο Ηλίας Μίχος

Στην πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια κατονόμασε 13 συνολικά άτομα. Έντεκα από αυτά ταυτοποιήθηκαν, ενώ οι πέντε κλήθηκαν στην ανακρίτρια, με τους τέσσερις να κρίνονται τελικώς προφυλακιστέοι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να περάσουν από τον ανακριτή 6 ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής.

Ο ίδιος απάντησε στις φήμες για το πρόσωπό του και μάλιστα επωνύμως μέσω τηλεοπτικής εκπομπής. Έτσι, ο Φίλιππος Ντόβας επωνύμως έδωσε τη δική του εκδοχή. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος υποστήριξε: «Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε, όπως έπρεπε, στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

Τι θα πρέπει να απαντήσει ο Μίχος

Ο Ηλίας Μίχος, που θα κληθεί να δώσει εκ νέου απαντήσεις, στα όσα έχει καταθέσει η 12χρονη, είχε στην πρώτη του κατάθεση ομολογήσει ότι βίαζε την 12χρονη, έστω και αν ο ίδιος μίλησε για… συναίνεση, ενώ μάλιστα είχε κατηγορήσει το ίδιο το κορίτσι, χωρίς να δώσει στοιχεία για τους υπόλοιπους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει καταθέσεις του κοριτσιού που έχει δώσει πολλά στοιχεία. Όχι μόνο ότι τις έβρισκε πελάτες, αλλά και για οίκο ανοχής, για το AirBnB που την πήγαινε, ενώ πλέον δηλώνει πως ο Μίχος την έστελνε να χτυπά μέχρι και κουδούνια.

Πηγή: newsbomb
Shares