Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βιασμός 12χρονης: Ποιος ο ρόλος του «Μιχάλη»

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Μόνο το τελευταίο 48ωρο έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συλλήψεις, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανώς να υπάρξει τουλάχιστον ακόμα μια τις επόμενες ώρες.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό είναι καταιγιστικές. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών όμως έχουν μπει τα όσα έχει πει η ανήλικη για τον «Μιχάλη», ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και φέρεται να της έκλεινε τα «ραντεβού» όπως και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη, σύμφωνα με το MEGA, του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ήταν εκείνος που πήγαινε την 12χρονη στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

Ο «Μιχάλης», σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περίπου 25 ετών, κάτοικος νοτίων προαστίων και εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις για την φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ οι έρευνες δεν σταματούν. Στη φυλακή ήδη βρίσκονται ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν και στην δημοσιότητα. Το τελευταίο 48ωρο έγιναν ακόμα τρεις συλλήψεις: ενός 36χρονου, εργαζόμενου στο νοσοκομείο «Μεταξά»

 

πηγή: newsit.gr

Shares