Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βιασμός 11χρονης: «Τα παιδιά είχαν δεσμό, εγώ και η μητέρα του διαφωνούσαμε», λέει ο πατέρας του προπονητή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καταγγελία βιασμού ανήλικης αθλήτριας σε ηλικία 11 ετών από τον προπονητή της. Ο άνδρας, από την πλευρά του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί βιασμού και υποστηρίζει ότι αγαπούσε την ανήλικη και ήθελε να την παντρευτεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση έδωσε η μητέρα και ο πατέρας του 38χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας στην τηλεόραση του Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα». Όπως είπε η μητέρας του, η μάνα της νεαρής αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, λέγοντας διαρκώς πόσο καλό παιδί είναι και ότι θα ήταν ο ιδανικός σύζυγος για την κόρη της. Επίσης, τόνισε ότι η μητέρα της ανήλικης δεν θεωρούσε πρόβλημα τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, ενώ υποστήριξε ότι τον ήθελαν και για νονό του μικρότερου παιδιού τους.

Για την περίοδο που ο προπονητής έφυγε από τον όμιλο όπου εργαζόταν και μετά πήγε στη Σάμο, η μητέρα του υποστήριξε ότι έψαχναν τότε τους γονείς της ανήλικης να μάθουν τι έγινε, όμως δεν τους έβρισκαν. «Τελικά, σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μας είπε ότι τους βίασε το παιδί. Δεν την πίστευα, τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους με δύο μικρά κορίτσια. Ήρθαν σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο. Της είπα ότι θα πληρώσω εγώ τον ψυχολόγο», είπε η μητέρα του 38χρονου.

Τι είπε ο πατέρας του 38χρονου

Ο πατέρας του προπονητή, μιλώντας στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι ο ίδιος και η γυναίκα του διαφωνούσαν με τη σχέση του γιου τους με την κοπέλα.

«Τα παιδιά είχαν δεσμό. Εγώ και η μάνα του διαφωνούσαμε, όμως η μητέρα της κοπέλας μάς έλεγε ότι είναι το ιδανικό ζευγάρι και ας είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας», είπε, ενώ τόνισε ότι την ανήλικη την είχε σαν παιδί του και δεν γνώριζε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον γιο του.

Διαψεύδει τα λεγόμενα του προπονητή η αθλήτρια

Η αθλήτρια που κατήγγειλε βιασμό από τον προπονητή της στην ηλικία των 11 ετών, διέψευσε με απόλυτο τρόπο τους ισχυρισμούς του και τον κατηγορεί ότι απειλούσε τη ζωή της και τη ζωή των δικών της, εάν μιλούσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως ο 38χρονος τη βίασε ενόσω ήταν 11 ετών και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της εάν μιλούσε για όσα συνέβαιναν.

Ο προπονητής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και ζήτησε υπομονή για να μαθευτεί η αλήθεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares