Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Βγάλε την μπλούζα σου, θέλω να δω το στήθος σου”: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Τζένιφερ Λόπεζ για το παρελθόν της…

"Βγάλε την μπλούζα σου, θέλω να δω το στήθος σου": Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Τζένιφερ Λόπεζ για το παρελθόν της...

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της – «Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου το δείξω», του απάντησε


Στις αποκαλύψεις των διασήμων του Χόλιγουντ, σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν, έρχεται να προστεθεί και εκείνη της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία εξομολογείται την παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Η JLo μετείχε σε συζήτηση με άλλες ηθοποιούς, ανάμεσά τους η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Λουπίτα Νιόνγκο, με θέμα πώς το κίνημα MeToo, για τη σεξουαλική παρενόχληση, επηρέασε τη βιομηχανία του θεάματος. Ηταν στην αρχή της καριέρας της, όταν σκηνοθέτης απαίτησε από την Τζένιφερ Λόπεζ να δείξει το στήθος της.

Εκείνη αρνήθηκε.

«Μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου. Είχε τρελαθεί. Και είπα όχι. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Για λίγο πανικοβλήθηκα. Στο μεταξύ, μαζί μου στο δωμάτιο ήταν και μια σχεδιάστρια. Και παρότι υπήρχε άλλη γυναίκα στον χώρο, εκείνος το είπε αυτό. Του είπα: Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου το δείξω», διηγήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Αν υποχωρήσεις, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», συμλήρωσε ηJLo.

Οταν η Γιόχανσον της απάντησε ότι δεν θα αντιδρούσε ο καθένας έτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε μαζί της.

«Αυτό είναι το θέμα. Γιατί αν υποχωρήσεις, αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και επειδή έβαλα ένα όριο, υποχώρησε και αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η Λόπεζ.

Αν και οι περισσότερες ηθοποιοί επεσήμαναν ότι η κατάσταση έχει αλλάξει λίγο, μετά τη βροχή καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, η Σκάρλετ Γιόχανσον σημείωσε ότι περιστατικά σαν αυτό που περιέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί ακόμη να συμβαίνουν.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares