Κυριακή , 29 Μαρτίου 2020
Τελευταία Νέα

Βελόπουλος στη Βουλή-ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …

Και τι δεν είπε σήμερα ο Κ.Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. Με αφορμή τη σημερινή απεργία στηλίτευσε τη νεοελληνική πραγματικότητα που 1000 άνθρωποι παραλύουν μία χώρα.

Ακούστε την ομιλία και την ανάλυση για τα Εθνικά που ακολούθησε.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ :

“ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”
ΚΥΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ”

Ερχόμενος εδώ το πρωί έκανα μία ώρα για να φθάσω. Και αναγκάστηκα να ανατρέξω στο αρχείο, όπου ανακάλυψα ότι στην 5ετία διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκαν 18.677 συναθροίσεις. Σε 5 έτη. Αν νομίζουμε ότι υπάρχει σύγχρονο κράτος έτσι, με αυτή την κατάσταση – κάντε διαιρέσεις να δείτε τι σημαίνει 18.677 συναθροίσεις σε 5 χρόνια. Κάνουμε λάθος. Τέτοιο κράτος αυτό υπάρχει. Ούτε στην Αφρική.

50 άνθρωποι, επικαλούμενοι το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, μπορούν να κλείνουν δρόμους, να πετούν μολότωφ. Αυτά συμβαίνουν στις ψευτοδημοκρατίες. Το δικαίωμα της διαδήλωσης όταν γίνεται καταχρηστικά καταπίπτει.

Στο παρελθόν επειδή οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν έβαζαν λουκέτα στις εταιρείες. Έφυγαν οι εταιρείες τελικά και μείναμε έρημος χώρα, όπου τα παιδιά μας στα 18 χρόνια τους θα σκέφτονται όταν τελειώσουν το πανεπιστήμιο πώς θα φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά.

Αυτή η τακτική οδηγεί τη χώρα στην αποτυχία. Σκεφτείτε πόσες εργατοώρες έχουν πάει χαμένες, πόσοι άνθρωποι ταλαιπωρούνται σήμερα να φθάσουν στις δουλειές τους, πώς ο επιχειρηματίας θα λειτουργήσει την επιχείρησή του.
ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ 2:43 ΕΩΣ 3:23 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ( ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ )

Άλλο χρήση του δικαιώματος της απεργίας και άλλο κατάχρηση. Για μία μέρα τιμωρήθηκαν οι πολίτες και κανείς δεν μιλάει. Με απεργίες κομματικές κομματιάστηκε η πατρίδα. Όταν η απεργία γίνεται για την απεργία και κομματιάζεται η Ελλάδα χάνεις κάθε σοβαρή διεκδίκηση.

Σήμερα 500, 1.000 άνθρωποι θα μαζευτούν στους δρόμους. Στα 5 εκατομμύρια των Αθηναίων αυτό δεν μπορεί να λέγεται απεργία, αλλά γίνεται για να περνά η ώρα. Γίνεται για να λένε κάποιοι από την Αριστερά ότι οι πολίτες κάνουν απεργίες. Το δικαίωμα στην απεργία είναι αναφαίρετο όπως και το δικαίωμα στον εργαζόμενο να επιλέξει αν θέλει να κάνει απεργία ή όχι. Κάποιοι δεν θέλουν να απεργήσουν. Κατά το παρελθόν είχαμε δει ανθρώπους που δεν ήθελαν να κάνουν απεργία να τους κτυπούν, να τους αποκαλούν απεργοσπάστες. Σήμερα το ΚΚΕ κατάφερε και «κοκκίνισε» με το μποτιλιάρισμα τους δρόμους της Αθήνας.

Αυτό είναι μια παθογένεια. Είναι μία πραγματικότητα που κανένα κόμμα μέχρι σήμερα, ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιμετώπισε. Και αν αυτό συνεχιστεί σε μία χώρα που δεν παράγει πλούτο είμαστε τελειωμένοι. Εδώ η ΝΔ πρέπει να φέρει ένα νόμο σοβαρό για την ρύθμιση των διαδηλώσεων. Για την απαγόρευση στους διαδηλωτές να κλείνουν τους δρόμους όταν είναι λίγοι.

Πάμε στο Σύμφωνο με την Βοσνία. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και εσείς δείχνετε με αυτό την απλότητα με την οποία διοικείτε. Συνελήφθησαν, λέει, άτομα που έκαναν πλαστά χαρτιά και εφοδίαζαν τους λαθρομετανάστες για να φεύγουν από τη χώρα. Αντί να τους δίνουμε bonus για να φύγουν όλοι εμείς τους συλλαμβάνουμε. Και τώρα όσοι έφυγαν και πήγαν στην Βοσνία εσείς θα τους ξαναφέρετε στην Ελλάδα. Τι είμαστε εμείς; Το πειραματόζωο της Ευρώπης; Θα γυρίσουν όλοι πίσω;

ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ 6:18 ΕΩΣ 7:13 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ( ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ 40000- 70.000 ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ )

Η συμφωνία λέει πράγματα που φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεστε. Αν γυρίσουν όλοι αυτοί, με βάση την συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, εμείς δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τους στείλουμε πίσω στις πατρίδες τους. Περιμένουμε άλλους 40.000 με 70.000 ανθρώπους. Πού θα τους βάλετε; Την κάνατε τη χώρα πειραματόζωο με τα μνημόνια που υπογράψατε στην οικονομία, θα την κάνετε πειραματόζωο και στην εθνική της επιβίωση;

Λένε ψέμματα και αυτό με ενοχλεί. Έχουμε επίσημη δήλωση από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Έχουμε 40.000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα νησιά και στόχος είναι η μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αν αυτό δεν είναι ανικανότητα τότε γίνεται βάσει σχεδίου. Σύμφωνα με την ΕΕ το «παραμύθι» του Μηταράκη δεν ισχύει. Η Ευρώπη έκανε την Ελλάδα πειραματόζωο για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες εδώ. Εν τω μεταξύ ετοιμάζονται να έρθουν κι άλλοι από την Συρία. Κι εσείς ετοιμάζετε έναν ΟΑΕΔ για τους λαθρομετανάστες. Πώς θα τους επαναπροωθήσουμε αφού τους κάνετε ΟΑΕΔ; Τι είναι αυτό; Πώς λέγεται; Ανικανότητα; Κοροϊδία; Εμπαιγμός; Στους 7 μήνες που κυβερνά η ΝΔ επιστρέψαμε 140 άτομα. Δηλ. 20 άτομα το μήνα. Έτσι, θα χρειαστείτε 500 χρόνια για να φύγουν αυτοί που είναι εδώ.

ΓΙΑ ΜΟΕ – ΑΟΖ – ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ – ” ΤΑ ΙΜΙΑ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΠΟ 10:26 ΕΩΣ 11:01 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ

Πάμε στην ΑΟΖ. Μαζέψτε τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον Πρωθυπουργό. Τους Ντόκους, τους «Στόκους». Μιλάτε για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης την ώρα που πετούν αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο. Δεν υπάρχουν ΜΟΕ. Να θυμάστε ότι το τουρκο-λιβυκό σύμφωνο και αυτό που πάτε να κάνετε με τη Χάγη θα είναι τα νέα Ίμια, «τα Ίμια της ΝΔ», όπως εκείνα του Σημίτη. Δεν καταθέσατε ποτέ σχέδια για ΑΟΖ. Πέρασαν 40 ημέρες. Επικυρώνεται η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης.

Δημιουργούνται προηγούμενα. Θα είναι μία νέα εθνική αποτυχία. Αντί να φωνάξετε ξανά εδώ τον Χαφτάρ, αντί να πάτε στην Δαμασκό και να οικοδομήσετε καλές σχέσεις με την Συρία, στηρίζετε τις ΗΠΑ που χαϊδεύουν τον Ερντογάν.

Πάντως χαίρομαι γιατί ένας εισαγγελέας ερευνά τις αγορές ακινήτων στην Λέρο. Με τις off shore έχουν αγοράσει πολλά ακίνητα στην Λέρο και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Μέσω εταιρειών οι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Λέρο.

Και θα τελειώσω με αυτό. (δείχνει φωτο από συνέντευξη του πρωθυπουργού) Είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα τελειώσει με τα Εξάρχεια σε ένα μήνα. Πέρασαν 7 μήνες. Πολιτική έτσι δεν γίνεται. Αν δεν επιβληθεί ο νόμος και η τάξη, αν δεν κάνετε push back στους λαθρομετανάστες και δεν τους πάτε σε ακατοίκητα νησιά δεν λύνεται τίποτα. Γι’ αυτό όμως χρειάζεται βούληση. Που δεν την έχει ο πρωθυπουργός γιατί δεν είναι νατιβιστής. Ξέρετε τι είναι νατιβισμός; Είναι η αγάπη για το έθνος. Και εμείς έχουμε πρωθυπουργό αντι-νατιβιστή.

 

 

 

Βομβα Βελόπουλου στη Βουλή! Κάνουν ΟΑΕΔ για μετανάστες

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

ΒΟΜΒΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ 40 με 70 χιλιάδες αλλοδαπούς στην Ελλάδα…

ΒΟΜΒΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ 40 με 70 χιλιάδες αλλοδαπούς στην Ελλάδα…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

Βελόπουλος προς ΝΔ στη Βουλή-Μαζέψτε τη Μπακογιάννη, το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον Ντόκο …. και κάθε στόκο!

Βελόπουλος προς ΝΔ στη Βουλή-Μαζέψτε τη Μπακογιάννη, το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον Ντόκο …. και κάθε στόκο!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

ΚΡΑΥΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στη Βουλή ! ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

ΚΡΑΥΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στη Βουλή ! ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

Κραυγή Βελόπουλου στη Βουλή «Αντί να πάτε στον Άσαντ…..ακολουθείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες που στηρίζουν τον Ερντογάν»….

Κραυγή Βελόπουλου στη Βουλή «Αντί να πάτε στον Άσαντ και να ξανακαλέσετε τον Χαφτάρ εδώ, εσείς ακολουθείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες που στηρίζουν τον Ερντογάν»….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

Τους διέσυρε ο Βελόπουλος στη Βουλή- Με το παλαιό χρονολόγιο η πάταξη της ανομίας στην Ελλάδα….

Τους διέσυρε ο Βελόπουλος στη Βουλή- Με το παλαιό χρονολόγιο η πάταξη της ανομίας στην Ελλάδα- Αλλά όταν έχει πολυπολιτισμικό κοινοβούλιο με Πρωθυπουργό ΑΝΤΙ-ΝΑΤΙΒΙΣΤΗ και τον άλλο να λέει ότι είμαστε Μπ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …

ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

Βελόπουλος σε Κυβέρνηση- Κάνατε την Ελλάδα πειραματόζωο της Ευρώπης – Όλοι κλείνουν τα σύνορα κι εμείς είμαστε ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ…

Έχει αγανακτήσει ο Βελόπουλος με την Κυβέρνηση- Κάνατε την Ελλάδα πειραματόζωο της Ευρώπης – Όλοι κλείνουν τα σύνορα κι εμείς είμαστε ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 18. Februar 2020

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares